PDA

Arată Versiune Īntreagă : cum se demonteaza cheia cu 3 butoane pentru schimbare bateriei?



mariusss_d
29-03-2011, 16:34
ma poate ajuta cineva cu pasii, poze eventual. vreau sa imi schimb bateria la ea ca nu imi deschide de la mai mult de 10 m.

Mihai.Nechifor - banned
29-03-2011, 17:01
E posibil sa nu fie bateria. Dar cum se desface.
-deschizi cheia
-vei observa un locas in care poate intra o surubelnita lata
-desfaci cheia in doua cu ajutorul surubelnitei
-partea cu slema de prindere se desface iar in doua (pe lung)
Sper sa fi inteles. Daca nu voi face un desen ceva mai tarziu

Borisake
29-03-2011, 23:15
Mai pe intelese; partea cu butoane se desface, acolo este bateria, iar in partea ramasa cu lamela cheii si stema VW; acolo se afla cipul.

mariusss_d
29-03-2011, 23:26
m-am chinuit ieri vreo jumate de ora si nu i-am dat de cap:( am desfacut si surubelul de sun stema ai am tot incercat pe toate partile cu o surubelnita mica.maine mai incerc . acum nu am cheile la indemana

Borisake
29-03-2011, 23:39
Nu ai ce cauta la emblema.
Cheia se rupe fix in doua, de la jumatate. Ramai intr-o mana cu partea cu emblema si lamela de pornire si in mana cealalta cu partea cu butoane.
La partea cu butoane se observa, privind-o acum pe inaltimea ei, cu butoanele in sus, se observa o linie continua de jur imprejur cu o garnitura de cauciuc. Ei aia se desface in sus.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Bafta.

RaduCv
30-03-2011, 00:04
Exact cum a zis si borisake . Uite aici o imagine mai clara:D [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
De aici m-am informat si eu cand am schimbat-o la a mea.

mariusss_d
30-03-2011, 00:14
ok multumesc pentru ajutor:*. maine sunt pe ea

ispas
17-02-2013, 23:53
multumesc pt ajutor

bogdan_eon
18-02-2013, 07:55
Sa fii sanatos! Fa-ti si tu o prezentare la noi pe forum.

Dan B.
10-03-2013, 18:45
Stie cineva la modelul B6, cum se poate desface carcasa la cheie? Pana la baterie am gasit cum sa ajung, dar am cheia de rezerva la care nu merge butonul "incuiat" si as vrea sa vad daca nu-l pot repara

vicius_the_one
10-03-2013, 19:31
[Only registered and activated users can see links]

passat lover
10-03-2013, 22:07
E posibil sa nu fie bateria. Dar cum se desface.
-deschizi cheia
-vei observa un locas in care poate intra o surubelnita lata
-desfaci cheia in doua cu ajutorul surubelnitei
-partea cu slema de prindere se desface iar in doua (pe lung)
Sper sa fi inteles. Daca nu voi face un desen ceva mai tarziu

eu am a doua cheie noua dar nu merge ca cea uzata desi am inlocuit bateria de 2 ori,am spalat-o cu alcool si tot la fel nu merge de la distanta mare

Dan B.
10-03-2013, 22:34
[Only registered and activated users can see links]

Da, pana aici am inteles, dar la contactele butoanelor nu am access

f l o r i n
10-03-2013, 22:38
passatlover - degeaba speli la ea... trebuie inlocuita telecomanda.

passat lover
11-03-2013, 00:57
pai ce are nea florine?merge sa iau placa la o cheie oarecare?stiu ca trebuie codata!

Borisake
11-03-2013, 01:33
Da merge si asa si dupa o inveti cu masina.

madalinul007
11-03-2013, 01:47
se poate cumpara de la reprezentanta doar lamela ?

Borisake
11-03-2013, 01:53
O gasesti si in piata la tocilari. Parca 30 lei mi-a cerut mie ala pe ea.

madalinul007
11-03-2013, 01:59
ok ms, eu am doar o telecomanda, si o cheie fara cip normala

Borisake
11-03-2013, 02:08
Si eu am fost in situatia ta. Mi-am cumparat cheia, lama, si cipul si acum am doua chei.
[Only registered and activated users can see links]

madalinul007
11-03-2013, 02:11
nu ar fi mai bine daca as cumpara una de la remus ? am vazut ca a intrebat cineva si avea, si sa ii schimb lama si sa o invat cu masina ? cred ca as iesi si mai ieftin si ii si oem

Borisake
11-03-2013, 02:18
Tot trebuie sa-ti iei cip, nu ai ce face cu cipul ala de la Remus. Si eu aveam cip in acea cheie cumparata si nu a putut fi scris. Si nu ca avea el ceva, dar cica sunt inseriate cu clusterele si daca cheia incerci s-o inseriezi cu alt cluster nu merge, de aceea iti trebuie cip nou. Si ala dupa ce l-ai inseriat cu clusterul tau nu il mai poti invata la altul. Sper sa nu fi spus prostii, Florin ma va corecta.
Deci ia-ti alt cip, asta-i ideea.

madalinul007
11-03-2013, 02:23
Am priceput, inca ceva: am fost mai demult la o tocilarie si mi-a zis tipu ca imi poate copia cipu din cheie cu ceva aparat ce avea el, se poate asa sau doar cu VCDS-ul ?

Borisake
11-03-2013, 02:34
Pai mai intai trebuie sa-ti citeasca PIN-ul si dupa iti scrie cip-ul. Nu stiu sa-ti zic procedura. Intreaba-i si tu pe Florin sau Vlad.

04DLA
29-03-2013, 20:10
Salutare,
Se paote schimba doar emblema dupa cheie ?

iordachi
29-03-2013, 20:20
Sigur ca se poate !

Borisake
30-03-2013, 12:53
Salutare,
Se paote schimba doar emblema dupa cheie ?
Da se poate, este lipita. Sub ea gasesti surubelul carcasei cu lama unde se afla si cip-ul.