Arată Versiune Īntreagă : Protectie plastic amortizor
Ma poate ajuta cineva cu producatorul sau un info cit de mic in legatura cu cu protectia de plastic marcata in poza atasata ?
4788
da se gaseste la piese auto.....se numeste kit de protectie telescop spate.....eu mi-am luat SACHS ...cam 90 lei au fost pentru ambele parti
Multumesc pentru raspuns. Ce incercam sa aflu era producatorul ce foloseste acel design pentru protectie.
Nu mai conteaza ca n-am gasit pe nicaieri protectia la dimensiunea respectiva (pentru PDG) asa ca am fost nevoit sa le comand OEM. Initial am crezut ca pot refolosi protectiile vechi dar s-a dovedit ca nu se poate.
Amortizoarele noi sunt mai mari in diametru.
4791
mihai_BV
29-06-2011, 09:07
In mod normal, amortizoarele ar fi trebuit sa fie identice cu cele vechi. Am schimbat si eu amortizoarele si erau identice la dimensiuni cu cele vechi.
Am trecut de la "4B0 513 031 J" la "3BD 513 031". Diferente sunt la diametrul amortizorului, la dimensiunile protectiei de plastic (asta am scapat din vedere.) si a piesei 3 din figura.
Acu', ca sa nu mai deschid un topic separat, poate sa-mi explice cineva ce rol au piesele 3 si 5 ? De asemenea, cum se monteaza corect ?
La amortizoarele vechi exista doar pozitia 3 si erau presate pe corpul amortizorului fiind mai lungi (in fapt au si coduri diferite)
4792.
3 este siguranta si pana acilo lucreaza telescopul iar 5 este un suport pe care se sprijina si se opreste protectia