PDA

Arată Versiune Īntreagă : temperature sensor in fresh air intake duct G89



antagonikkk
06-01-2012, 19:09
salutare.am o eroare pe senzorul acesta si de accea v-as ruga dragi colegi sa ma ajutati cu un cod pentru acest senzor pentru passat ul din profil si eventual cineva care stie unde este localizat senzorul si cam cat costa.stima

vicius_the_one
06-01-2012, 20:36
snezorul daca imi aduc aminte bine e cam 30-40 lei. codul nu il am acum. daca nu il schimbi o ia razna clima. eventual scoate doar mufa de la el, e in spatele torpedoului pe langa motorasul de recirculare.
Acolo e in gaura aia de deasupra primei litere w de la [Only registered and activated users can see links] :

[Only registered and activated users can see links] t%20B5_5/Motorase_climatronic_07.jpg

antagonikkk
06-01-2012, 21:12
si oare trebuie sa dau jos torpedoul sa ajung la el sau cum?

vicius_the_one
06-01-2012, 22:00
da, doar torpedo si īndemānare

f l o r i n
07-01-2012, 21:09
Ca idee, o schema

antagonikkk
08-01-2012, 23:18
a mai incercat cineva sa schimbe senzorul asta? e greu?

vicius_the_one
09-01-2012, 08:05
eu am schimbat, doar nu ziceam aiurea. Cu torpedo jos si cu privirea in sus cu capul sub bord, bagi mana si il rotesti 90 grade si il tragi spre motor.

f l o r i n
09-01-2012, 09:31
Am senzatia ca merge si pe sus, daca scoti tava filtrului de polen...si ai degetele subtiri.

vicius_the_one
09-01-2012, 17:22
de scos poate da, de pus nu cred. Pe jos e joaca de copil mic. 15 minute demontat/montat torpedo si 2 minute demontat/montat senzor

antagonikkk
09-01-2012, 18:43
da,asa este,are dreptate vicius,si eu m-am speriat ca e complicat dar azi am rezolvat problema.ideea e sa ajungi sub bord cu fata in sus si sa ai o mana mai mica.
[Only registered and activated users can see links]

vicius_the_one
09-01-2012, 21:32
Super tare, parca ma vedeam pe mine :nebun:

f l o r i n
10-01-2012, 10:54
da,asa este,are dreptate vicius,si eu m-am speriat ca e complicat dar azi am rezolvat problema.ideea e sa ajungi sub bord cu fata in sus si sa ai o mana mai mica.
[Only registered and activated users can see links]

Bagam copiii......:laugh:

iurox
05-05-2012, 00:55
Am si eu nevoie de codul pentru senzorul respectiv am probleme cu clima. Mi l-a dat Florin anul trecut dar nu mai stiu ce topic era.

ionutctn2000
28-05-2012, 16:53
Senzorul G89 are codul 4A0 820 539 A. Are cineva un Etka la indemana>? Nu m-a dus capul sa comand si oringul lui si as vrea sa trec in seara asta sa ridic senzorul si luam si oringul. Da, cica nu are oring, se da cu totul. Din ce vad in poza, e o pozitie acolo de mama nene. Bine ca mi-am facut antrenamentul dinainte.