PDA

Arată Versiune Ξntreagă : Piese necesare pt adaptare 2DIN



radduu
27-01-2010, 18:37
Codurile si preturile pt modificare consola 2DIN

•3B0 858,757 - cusca in care intra radio+cd sau navigatia = 70 ron
•3B1 857 056 A - suport metal pentru cusca = 40 ron
•N 906 988 01 - clema/piulita, 2 bucati = 1 ron bucata
•N 906 989 01 - clema/piulita, 4 bucati = 1 ron bucata
•N 906 986 03 - surub, 6 bucati = 1 ron bucata
•3B0 858 069 AT 2AQ - rama frontala, neagra = 240 ron
•1J0 907 047 M 01C - rama climatronic, neagra = 50 ron

vicius_the_one
27-01-2010, 18:46
Un diy sau link cu modificarea ar fi bun

radduu
27-01-2010, 19:01
Un link in care se gasesc toate codurile inclusiv dupa culoare ( lemn cateva nuante, carbon, negru, gri...etc) Codurile de mai sus sunt doar pt cei care au bord de culoare neagra :!:
[Only registered and activated users can see links]

Modificare 1 DIN in 2 DIN :idea: [Only registered and activated users can see links]

radduu
31-01-2010, 13:49
Am vrut sa fac si eu trecerea de la 1DIN la 2DIN dar se pare ca nu se merita . Piesele te duc cam la 500 de ron iar o navigatie originala MFD este cel putin 1200 ron ( navigatie care nu stie sa faca nimic, nu citeste cd-uri audio, nu poti folosii gps-ul in Romania), plus o magazie de cd-uri , una originala costa iar o gramada de bani. :thumbsdown:
Un pic peste 2000 ron costa cam toata distractia avand in vedere preturile nesimtite la care se vand aceste scule OEM la mana a doua, care sa fim sinceri au o tehnologie destul de invechita si mare lucru nu stiu sa faca. :thumbsdown: . MFD-ul in afara de radio nu ai la ce sa il folosesti daca nu ii atasezi si o magazie de cd-uri :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :no:

vicius_the_one
31-01-2010, 13:51
Uite de ce merita modificarea aici ([Only registered and activated users can see links])

tama
31-01-2010, 13:54
Eu mi-as pune radio gamma cu cd-changer in bord. Arata foarte bine, e util, e mai ieftin si e OEM. :whistle:

radduu
31-01-2010, 14:10
RedFighter, cred ca are asa ceva pe masina, si din ce am vazut dintr-o poza a lui, nu se potriveste perfect, la linie. :/

RedFighter
07-02-2010, 01:53
Eu mi-am facut modificarea pe masina,. A dureat 5 ore si m-a costat zero lei. Am primti toate piesele dintr=un schrot. Se potriveste perfect la linie insa singura problema apare la rama de la clima. Eu am AC manual, si difera capacul de la clima pentru "jos" fata de cel pentru "sus".
In rest totul e la linie. :) Adevarat ca am rupt cateva urechiuse de pridnere si daca trag mai tare de ea, iese din locasul ei. Dar la banii investiti consider ca e rezultat reusit 90% . Daca sunteti slabi de inima, nu va apucati, eu care am rabdare cu astea, am crezut ca ajugn sa scimb bordul cu totul.

Atasez cateva poze din timpul operatiunii !

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

radduu
07-02-2010, 10:28
Care urechi de prindere ai rupt? Ca eu din cate stiu se rup toate urechiusele vechi si raman doar cele doua de jos. ( in care erau prinsa vechea ramana 1 din)

Mihai.Nechifor - banned
07-02-2010, 13:25
Si eu am facut modificarea si am cumparat cusca si grila frontala cu 200 ron(SH)+fierul ala cu 30 ron. Apoi am vopsit grila negru lucios impreuna cu partea detasabila de la manerele usilor si acum parca am pachet interior negru lucios :p Rama de la clima am pastrat-o pe cea veche si e ok asa.
Rezultatul>> [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

radduu
07-02-2010, 18:58
Nu stiu de ce dar nu mi se pare ca ti-a iesit cum trebuie. Parca masca aia 2DIN e prea mica pt bord si nu acopera locasul ala cum trebuie, mai ales in partea dreapta. Corecteaza-ma daca gresesc. :oops:
Ai taiat tot ce trebuia acolo inauntru?

Care este diferenta intre o conducta de aer dreapta si una curbata. ( cea din spatele casetofunului). :blink:

Mihai.Nechifor - banned
07-02-2010, 19:09
Am taiat tot ce trebuia, desi nu am vazut nici un tutorial inainte, deoarece am crezut initial ca e plug&play. Se incadreaza perfect grila, poate nu iti day seama din cauza pozei cum vine exact. Ce ma deranjeaza pe mine parca navigatia e prea mica si nu se incadreaza perfect. Oricum per total sunt foarte multumit de conversie.

radduu
07-02-2010, 19:13
Pai eu nu am vazut navigatie ca asta pusa pe vreun passat, poate si dasta nu se potriveste perfect.

Mihai.Nechifor - banned
07-02-2010, 19:19
Mai documenteaza-te. Navigatia este originala MCD si are cod de lista RLB

radduu
07-02-2010, 19:29
Da asa este ai dreptate, nu stiu de ce dar mi se parea ca are ecranul prea mare pt un MCD. Scuze :sorry:
M-am uitat acum la pozele cu masina ta si chiar a iesit super bine adaptarea la 2 DIN. :thumbsup:

radduu
13-02-2010, 12:43
Cine stie codul conductei de aer care se afla in spatele casetofonului?

Trebuie sa fie doua coduri, unul pt o conducta curbata iar altul pt una dreapta
:please:

radduu
15-02-2010, 18:56
3B1 816 363 F asta este scris pe conducta mea de aer si se pare ca este curbata ca sa permita modificarea in 2DIN. :beer2:

vicius_the_one
15-02-2010, 19:59
:offtopic: hihihi se pare ca cineva si-a bagat manutzele la desfacut :thumbsup:

radduu
15-02-2010, 20:13
Dap, am sa comand si piesele necesare si ma voi apuca de treaba. Am cumparat si un cd player.
Tot ce imi mai trebuie este un invertor de tensiune ca sa pot pune minifreza in actiune. :oops:

f l o r i n
15-02-2010, 20:53
Invertor am eu, dar nu stiu daca corespunde. In schimb, eu pot trage prelungitorul afara, asa ca daca ei chef si vremea o sa tina cu noi (nu cum e acum), te astept la traforat.

radduu
27-02-2010, 13:13
Hehehe se pare ca au venit si piesele mentionate in primul post. Mai urmeaza acum doar sa fac modificarea... :beer2:
Nu inteleg de ce nemtii s-au complicat si au facut doua tipuri de console centrale respectiv 1 din si 2 din, cand era cel mai usor si mai bine sa faca doar 2 DIN. :unsure:

vicius_the_one
27-02-2010, 15:32
Cred ca initial a fost 1DIN si apoi au aparut si cererile de 2 DIN la headunituri.

PS : cat te-au ajuns ?

radduu
27-02-2010, 16:56
460 :((

De cand mi-am cumparat masina, am vazut in vitrina la un magazin o navigatie mare 2DIN, mi-am dorit sa fac aceasta modificare. :yes:

Alex-F1
27-02-2010, 17:43
Super!!!! E lapte si miere pt. sufletul omului, atunci cand isi indeplineste cate-un vis, iar tu acum bag seama ca asta ai facut!!! :aplauze: Bafta la mesterit si abia astept sa vad rezultatul!!! :bounce2:

vicius_the_one
27-02-2010, 19:03
...DIY pls :band:

radduu
27-02-2010, 19:09
Promit ca saptamana viitoare este gata :thumbsup:

vicius_the_one
27-02-2010, 19:41
Sa faci poza cu cele 2 fete de le climatronic sa vad ce difera la ele de trebuie altul pentru 2 DIN

radduu
27-02-2010, 21:00
Chiar azi m-am uitat la ele ca am fost si eu curios si la prima vedere nu difera absolut nimic, au aceeasi dimensiune, arata la fel, mai putin sistemul de prindere este un pic diferit. Nu sunt sigur ca trebuia alta rama pt climatronic.

f l o r i n
27-02-2010, 21:34
Pai, Redfighter trebuie sa stie cel mai bine care e treaba, ca doar a facut la el modificarea asta....

radduu
27-02-2010, 22:19
Pai el are clima simpla si acolo din cate vad nu iti trebuie nici o rama :/

Mihai.Nechifor - banned
28-02-2010, 16:04
Eu am pastrat rama veche si sta foarte bine. Totusi parca ar fi trebuit sa fie putin mai lata in partea de sus, la mine fiind locul cam mare intre rama si navi.Totusi nu este nimic suparator. :p

radduu
04-03-2010, 09:00
Eu am pastrat rama veche si sta foarte bine. Totusi parca ar fi trebuit sa fie putin mai lata in partea de sus, la mine fiind locul cam mare intre rama si navi.Totusi nu este nimic suparator. :p

Vine perfect si rama veche, parerea mea e ca nu trebuie cumparata alta rama, care este. :unsure: . Si inca o mica observatie, cusca din interior nu vine prinsa perfect de fierul ala de sus, ramanand un joc de vreo 1-2cm. Oricum dupa ce se monteaza tot, acel joc nu se simte, dar asa ca idee.

radduu
04-03-2010, 15:57
Sa faci poza cu cele 2 fete de le climatronic sa vad ce difera la ele de trebuie altul pentru 2 DIN

Intampin dificultati cu prinderea noii rame de la climatronic. Cea veche se prinde si se potriveste perfect, in schimb asta noua ( cica speciala pt 2din) nu sta deloc fix acolo, nu am reusit sub nici o forma sa o fixez, e imposibil. Deci nu cumparati alta pt ca dati banii aiurea.

clausbotik
20-05-2010, 17:11
de unde ai comandat piesele? VREAUUU SI EUUU

vicius_the_one
20-05-2010, 17:50
Din orice reprezentanta VW AU SE SK, dar te sfatuiesc sa incerci preturile ca in Bucuresti se practica 20-25% fata de provincie. Eu am luat plafoniera w8 cu 199 lei si la PBN e 250 =))

clausbotik
21-05-2010, 09:07
multumesc mult de tot. sper sa ajung cat mai repede sa le comand... :thumbsup:

clausbotik
21-05-2010, 13:34
am fost la midocar vest, langa targ la vitan si o sa dau comanda luni sau martea care vine in total 380 RON ce e mai nasol e ca o sa am consola neagra :(( si eu o vroiam carbon, cum sunt restul ornamentelor dar ma ducea dublu . asta e ...

f l o r i n
21-05-2010, 13:58
Ai dreptate, e mult mai frumoasa cea carbon. Si eu suspin :(( , cand le vad pe cele carbon (eu am 1DIN)

primaru
23-06-2010, 17:56
Aveti idee de unde pot face rost de camasa aceea de fier (suport) pt fixarea unui dvd 2din?

*imbraca tot dvd-ul si il fixeaza de interioru bordului

Ratonul
23-06-2010, 18:31
asta ? ([Only registered and activated users can see links])

radduu
11-08-2010, 21:03
am fost la midocar vest, langa targ la vitan si o sa dau comanda luni sau martea care vine in total 380 RON ce e mai nasol e ca o sa am consola neagra :(( si eu o vroiam carbon, cum sunt restul ornamentelor dar ma ducea dublu . asta e ...
Si ce te opreste sa o colantezi cu folie imitatie de carbon?

Mihai.Nechifor - banned
11-08-2010, 22:20
Nu cred ca e cea mai buna solutie pentru ca nu gasesti folie la fel cu nuanta si structura OEM. Cred mai bine era sa o cauti la dezmembrari :weep:

Adrian80
02-09-2010, 00:39
Si eu mi-am comandat kitul asta:
[Only registered and activated users can see links] ... 42815.html ([Only registered and activated users can see links])
Oare mai am nevoie de ceva pentru transformarea in 2DIN?

merci

Mihai.Nechifor - banned
02-09-2010, 08:40
Doar de ceva munca si atentie sporita la taiatul plasticului :thumbsup: . Spor la munca :work:

radduu
02-09-2010, 11:09
Iti trebuie in mod obligatoriu o minifreza electrica. Fara ea o sa fie foarte greu, deoarece trebuie taiat din bord!
Ai navigatie mfd sau mcd? Daca nu, iti mai trebuie o tavita mica care separa casetofonul de cd player sau magazie.

Mihai.Nechifor - banned
02-09-2010, 12:46
Eu nu am folosit minifreza. Am reusit cu un bomfaier de ala de fier dar mic, de vreo 15 cm, pe care l-am gasit intr-un magazin de ala de 38.ooo intr-o trusa. o panarama care mi-a fost de ajutor.
@RAduu vezi ca deja cauta navi 2DIN. Ce rost ar mai avea transformarea daca nu ia si navi?

radduu
02-09-2010, 13:03
Te chinui mult cu bomfaieru. Eu am folosit minifreza + invertor :D

Adrian80
02-09-2010, 18:16
O sa pun navigatie 2DIN.
Doar plastic e de taiat sau si metal?

Mihai.Nechifor - banned
02-09-2010, 19:59
Doar plastic si nici ala foarte mult

mihaipint
05-02-2013, 18:56
spuneti-mi si mie, cei care ati schimbat rama, in linku asta apar in poze tot ceea ce imi trebuie pt transformare la 2din? ms
[Only registered and activated users can see links]

Padre1704
07-02-2013, 18:00
Nu. Mai e nevoie de suportul de priderere care la 2din e diferit de 1din.