PDA

Arată Versiune Întreagă : Schimbare motor Passat B5.5



greedy_91
29-03-2013, 04:37
Nu stiu daca am deschis bine topicul , insa in alta parte nu am gasit .

Lovit de problema "chiuloasa" si fiind nevoit sa o schimb mai devreme sau mai tarziu + dorinta de a face upg la turbina si la intercooler ajutat de timpul liber si plictiseala pe care mi-o ofera locul de munca m-am gandit la urmatoarea treaba .
Se poate pune pe passat B5.5 motorul de pe CC (mai mult ca sigur nu este doar pe cc , dar acolo l-am gasit) ?
Adica sa treci de la un avf (131bhp) la un cbab (175bhp) ?
Cum ramane cu cutia ? Se poate intoarce cbab-ul sa vina cumva in pozitia longitudinala ?
Daca se poate , poti sa treci rar-ul cu noua inima ?
Este nevoie de bordul de la cc , sau macar de cluster (are cumva loc in locul celui de b5.5) ?

Mai mult sau mai putin de la acest filmulet a plecat ideea \/ \/ \/


[Only registered and activated users can see links]

bogdan_eon
29-03-2013, 07:39
Nebunule:laughing: tu vrei sa iti pui CHEBAB ca a lui florin:grin:. Nu cred ca ai sa reusesti sa adaptezi un motor transversal pe B5.5

vicius_the_one
29-03-2013, 08:10
Nu asezarea motorului pe cutia ta e problema. Gaseste un pd de 140 cp diesel 2.0 si cu un chip frumos de 175 cp rezolvi doleanta. BMM BMP sunt motoarele fezabile. Au o singura axa cu came ca 1,9 si se potrivesca ele tot. Galerii prinderi suporti senzori(de la 1.9) tot..........
....
.....

greedy_91
29-03-2013, 08:14
Acel bmm sau bmp este motorul de pe b6 , 2.0 tdi ? Am auzit zvonuri (ce e drept nu stiu cat de adevarate sau sigure) cum ca nu ar fi cele mai ... bine facute motoare ? Is it true ?

bogdan_eon
29-03-2013, 08:16
Da, din cate am auzit si eu punctele lor slabe sunt injectoarele si pompa de ulei.

greedy_91
29-03-2013, 08:18
Fix fix despre astea mi-au spus si mie (unu despre injectoare si altu despre pompa) dar tinand cont ca nu am prea mare incredere in persoanele respective , am zis pas la informatie ......

L.E.: oare generatia B7 de la Audi are motoare longitudinale ? Caci vad in lista lor unul la fel de interesant ca cel care ma atrage pe mine :

2.0 TDI 170 PS (125 kW; 168 bhp) 8.6 sec 141.7 mph (228 km/h)

Lucian189
29-03-2013, 14:44
Nu se potriveste de la BMM sau BMP totul 100% .Trebuie facute adaptari si schimbari (Exista un pas si la aceste motoare care nu permite instalarea lor pe EDC15 deseori )
Pe langa cele enumerate mai sus la BMM sau BMP sau BGW se recomanda utilizarea unui kit de balance shaft delete inainte de a fi utilizat la cresteri de putere
CR merge pus ,de asemenea cu adaptari si schimbari ,dar mai multe,care includ si alt ecu pt CR !
Se poate face pe blocul tau ,chiuloasa de 16v BKP,si ramai la ECU curent ,trebuie doar harta adaptata.
Bogdane vezi ca ai auzit de alte motoare nu BMM sau BMP.

greedy_91
29-03-2013, 21:14
Interesanta treaba cu acel CR insa ma indoiesc sa fie mai putin de 1700 euro ...

daniele87
29-03-2013, 23:47
Am vrut sa-mi iau b6 2,0 tdi dar m-au speriat mecanicii si prietenii ca sunt probleme cu injectoarele ,numai primele modele de la b6 1,9 tdi sunt cele fara probleme la injectoare, asa ca am ales un b5.5 si am mai ramas si cu bani.

Alex-F1
30-03-2013, 10:54
Am modificat titlul...totusi e forum in limba romana... :hey:

greedy_91
30-03-2013, 12:40
Ce este corect , este corect . In orice caz , pe masura ce ma documentez incep sa cred ca mai bine-l fac pe al meu si pun punct ... nu de alta dar la noi la sat este un singur service in care am incredere (si acela nu este serpico) iar acolo e inghesuiala mare pentru o asemenea sarcina si nu prea as vrea sa mi se faca masina printre alte masini .
In orice caz , stie cineva care este codul de la motorul de pe audi B7 , acel 2.0 tdi 170 cp ? Sau nu neaparat codul ci daca este longitudinal sau nu ... .

Lucian189
30-03-2013, 15:38
Este longitudinal .La toate modelele audi de la A4 in sus

Tonu
30-03-2013, 21:28
sunt mai multe service-uri de incredere pe aici.
dar cel mai bine nu il faci pe al tau pentru ca sunt piesele scumpe (chiar daca iei OEM), calitatea lor este slabuta. deci nu faci un motor ca din fabrica.
Cauta un motor cu km putini. turbina o cumperi noua ( eventual hibrid daca vrei upgrade) . evacuarea o faci cap-coada la pitesti ( aprox 350 euro inox)
Solutii rezonabile sunt . mai bine te sfatuiesti cu Dan Alexe ( parca mai e in midnight) sau eventual cu catalin ( Tenu) ei au experienta multa modificari majore si sunt "consateni" .

greedy_91
31-03-2013, 04:22
Alexe nu mai este in club iar Tenu are exp necesara insa cum ziceam , e vorba de incredere . Increderea ca duci masina undeva , dai banii si esti sigur ca o iei cum trebuie , fara complicatii , fara amanari , fara alte rahaturi care se poarta prin craiova noastra iubita .

DeViAnS
31-03-2013, 20:13
care ar fi service-ul ala de mare incredere? Sa stiu si eu unde sa merg..


cel mai bine nu il faci pe al tau pentru ca sunt piesele scumpe (chiar daca iei OEM), calitatea lor este slabuta. deci nu faci un motor ca din fabrica.
C .

nu vad de ce n-ar iesi ca din fabrica, daca cumpara o chiuloasa completa fara injectoare, la care axa came se afla in stare buna, automat si tachetii sunt buni, supape, cuzineti.. etc, deci nu trebuie sa le mai cumpere, iti cumperi noi decat prezoanele de la chiuloasa+ garnitura, mergi la un mecanic priceput care face treaba exact cum spune la carte (elsa) si ai un motor care te mai tine multe sute de mii de km. Cand cumperi din dezmembrari, axa cu came o vezi daca are uzura sau nu, iar chiuloasa ti-o insemneaza, daca cumva e cu probleme ti-o schimba, asadar iti faci masina functionala cu maxim 400 euro. Eu cand mi-am cumparat masina, aveam banii pentru modelul mai nou, insa renumitele probleme ale motoarelor VAG de 2.0 tdi m-au facut sa aleg modelul mai vechi, insa cu un motor mult mai fiabil. La 2.0 TDI PD sunt problemele de care stii si tu, la motoarele 2.0 TDI CR (common rail) sunt iarasi probleme cu pompele de inalta presiune care prin uzura fac span si belesc injectoarele, ( care sunt mai scumpe decat PD), altii mai au probleme si cu clapetele de acceleratie... probleme la servo.. O MULTIMEEE... Chiar daca este o marca premium..fiabilitatea modelelor noi a scazut drastic, personal cred ca la modelele astea se merita sa le cumperi cat mai noi.. daca nu noi, le tii cat ai garantie si le dai mai departe dupa ce trec de 200.000km.. exact cum fac si nemtii.

dlbogdan
31-03-2013, 20:42
MIT!
2.0 TDI PD sunt la fel de fiabile ca si 1.9. Doar primele revizii aveau ba chiuloase poroase (pe bosch ex BKD cu seria A de chiuloasa din ~2005) ba injectoare care intrau in scurt (pe siemens piezo BMN~2007).
Tot ce e nou la 2.0 este ca papa ulei mai mult. (~1L la schimb)

Ontopic: Iti recomand cu caldura BKD DOHC cu revizie C pe chiuloasa (2008) (sau de ce nu SOHC : BMM, BMP, BKP) si un GTB1756VK. Nu'ti recomand sa'l lasi pe EDC15. Schimbi si ECU.

BKD se poate tuna frumusel. Exemplu cei de la darksidedevelopments au scos 315 cai la roata cu el (daily driving).

greedy_91
01-04-2013, 04:53
@DeViAnS : La Mitza , omu chiar stie ce face si face bine . Nu ia miliarde de masini sa le faca in graba sa iasa un maro . Pe 10 urmeaza sa ma duc la el sa fac revizia si sa il intreb pe baza sfaturilor de aici pe cale sa mergem .

@dlbogdan : Mersi , o sa citesc despre acel BKD sa vedem ce si cum . Este o optiune , cu cat mai multe cu atat mai bine (si economic si din pct de vedere al punerii in practica)

DeViAnS
01-04-2013, 09:10
Unde are Mitza service'u? Numele e cunoscut dar poate sunt mai multii..

greedy_91
01-04-2013, 12:14
Vizavi de metro , unde erau hangarele pentru avioane

Lucian189
02-04-2013, 09:50
Bogdane,motorul de la darkside nu mai este stock ..au schimbat in el ,au modificat chiuloasa,au pus si Firad race 120% ..deci sigur ca au scos cat au scos.

dlbogdan
02-04-2013, 09:55
Normal Luciane, normal.

Constantin Marius Daniel
04-02-2015, 17:18
Am un Passat 3bg - motorul acestui model este un 1.9tdi cod Avb. acesta a suferit ceva modificari printre care :
- injectoare ARL
- un turbo de pe 2.7 (Nu stiu ce vn este)
- admisie marita
- evacuare marita
Cu un soft masina a ajuns la 180 hp - 375 Nm
Cutia este una hidramata in 4 trepte care nu face fata .
Cea mai simpla solutie ar fi sa trec la o cutie manuala in 6 tr cu volanta simpla .(asta daca se poate face aceasta modificare la cutie . Nu am mare experienta in domeniu dar am mai vazut aceasta trecere de la volanta dubla la una simpla pe aceasta cutie) e
O solutie mai complicata ar fii sa fac un swap la motor 1.9tdi (105 hp) de pe un b6 sau Golf 5 . Nu stiu daca se poate se face acest swap fara a implica modificari majore ( speram macar sa fie bolt on ) . La acest motor sa pot adapta o cutie DSG 6-7 tr (nu stiu daca este posibil asa ceva.
Nu as dori sa renunt la cutia automata . Stiu ca multi nu sunt de aceeasi parere .

Legile tarii noastre nu ne permit sa facem swap al unui motor daca asta depaseste 30% din puterea celui vechi .

Constantin Marius Daniel
10-02-2015, 20:59
Se poate face aceasta Solutie
O solutie mai complicata ar fii sa fac un swap la motor 1.9tdi (105 hp) de pe un b6 sau Golf 5 . Nu stiu daca se poate se face acest swap fara a implica modificari majore ( speram macar sa fie bolt on ) . La acest motor sa pot adapta o cutie DSG 6-7 tr (nu stiu daca este posibil asa ceva.
Nu as dori sa renunt la cutia automata . Stiu ca multi nu sunt de aceeasi parere .

Constantin Marius Daniel
17-02-2015, 17:42
Nici o solutie ... hmmmm

Care este cea mai buna Cutie pt 1.9 tdi ( ma intereseaza top speed ) ? Se potrivesc cutiile de 2.0 sau 2.5 ?
O idee cineva ?

Zoican
17-02-2015, 17:51
Poti pune cea de 1,9 tdi AWB manuala in 6 trepte in caz ca vrei sa iti schimbi cutia hidramata......si ca kit ambreiaj poti opta ptr sachs dar nu cel cu volanta cu masa dubla,daca vrei viteza si sa traga iti iei cu masa simpla volanta

ovidiu28
17-02-2015, 18:49
Cea de AVB este in 5 trepte.

Constantin Marius Daniel
18-02-2015, 10:23
Avb este in 5 tr . Probabil s-a referit la awx

Laurentiu Utiu
18-02-2015, 11:45
Si awx-ul e in 5 trepte. Avf-ul are 6.

Zoican
18-02-2015, 13:54
Avf este in 6 scuzati-ma de greseala mereu le incurc :)))

Cris_NFS
18-02-2015, 22:24
Cutie cu 6 trepte de pe un Passat 2,5 TDI pusa pe motorul meu AWX :fericit:

[Only registered and activated users can see links]

Alex-F1
18-02-2015, 22:27
Eu am avut acul aproape de 240, cu cutia mea originala, in 5 trepte. :limba: Asta cu motorina de aia mai scumpa...cu de aia normala, a trecut putin de 220 acul!

Cris_NFS
18-02-2015, 22:33
Da-o ma incolo de motorina!...nu tot asa fuge la aceeasi turatie?

Alex-F1
18-02-2015, 22:37
Pai stai bre, ca aici nu vorbim de "aceeasi turatie", ci de top speed....si prin oras si oriunde se simte imediat motorina aia mai scumpa, e mai nervoasa, zvacneste mai tare, urca mai repede in ture...dar si consumul creste cam cu un litru!

Cris_NFS
18-02-2015, 23:03
Am crezut ca aveai la aceeasi viteza turatie diferita in functie de motorina... :laughing: mno...da mai mergea si Ferrari-ul numa imi era frica sa nu pierd fusta spate ca se cam falfaie la viteza aia...

Ionut Patrascu
18-02-2015, 23:09
Ii cam grea talpa din cate vad eu :police:

Constantin Marius Daniel
19-02-2015, 00:31
Cutie cu 6 trepte de pe un Passat 2,5 TDI pusa pe motorul meu AWX :fericit:

[Only registered and activated users can see links]
Ceva mai multe detalii ?

Cris_NFS
19-02-2015, 00:43
Intreaba-ma si iti raspund :fericit:

Constantin Marius Daniel
19-02-2015, 13:49
Ce modificari au aparut pt cutia de 2.5 ? A fost cumva bolt on ?

Ce cod motor are masina donatoare ?

Constantin Marius Daniel
21-02-2015, 13:46
Intreaba-ma si iti raspund

Passatul tau este 4x4 ? si ce cod motor are masina donatoare?

Cris_NFS
22-02-2015, 01:28
Salut! ti-am raspuns si la PM, scuze de intarziere! nu stiu cod motor de la donatoare numai ca motorul a fost de 2,5 TDI (treptele sunt putin mai lungi decat la 1,9 dar nu considerabil), nu e 4x4, a fost tractiune fata, si a mea si donatoarea, se schimba volanta si kit-ul de ambreiaj, ca la 6 trepte e de 240mm diametrul discului de ambreiaj fata de 228 mm cat are la 5 trepte AWX-ul, jugul ala pe care sprijina cutia e altul deci trebe luat si ala de la masina donatoare, suportii de la cutia de viteze, timoneria. Unii o sa spuna ca si planetarele, dar sunt la fel. Le-am pus una langa alta si sunt la fel (stanga cu stanga si dreapta cu dreapta, evident) Sper ca nu am omis nimic

mihaivasilescu21
23-02-2015, 01:34
Salut. Nu stiu daca intreb unde trebuie, dar as vrea sa stiu daca pot sa montez o cutie in 6 trepte pe un AVB 101cai care are cutine in 5

Cris_NFS
23-02-2015, 03:28
Se poate!

alexandrumarinel
23-02-2015, 18:50
Salutare tuturor, sunt nou pe forum si am si eu o mare intrebare, poate ma puteti ajuta voi, am cautat si pe firum dar nu am gasit.
am un Passat b5.5 1.9 tdi 130 cp cu cutie tiptronic si are semne de oboseala, reparatia au zis ca ma costa 800€, pot sa fac trecere de la automata la manuala 6 trepte?
Care sunt costurile si cine ma poate ajuta in Ploiesti sau Bucuresti?

Cris_NFS
23-02-2015, 19:25
De putut se poate, ia legatura cu Madalin (motormv) ca cred ca te poate ajuta...cutie si timonerie gasesti de la dezmembrari de pe Anglia, mai trebuie pedalier ( o sa am si eu de pe un b5 dar inca nu m-am apucat de dezmembrat de pe el), mai e o chestie la vibrochen-volanta...ast a iti poate spune audia6tdi care dezmembreaza (poate te face si cu piese) si aproape sigur ca trebuie si alt kit de ambreiaj, volanta si mai sigur. Planetarele nu stiu, te mai documentezi.Trebe un pic de electrician sa iti faca legatura la bulbu de la marsalier, vag com sa ii spui la ECU ca ai schimb manual, pt chestii de genu e f l o r i n la Bucuresti...

gheta.gabi
04-08-2015, 17:41
La un SWAP ma gandeam si eu ... m-ar interesa foarte tare daca se poate pune un 2.0 TDI de 140 sau 170cp pe Passat-ul meu B5.5, care are din dotare un AVF de 131 cp.
Pt. cei mai priceputi, ar fi frumos daca ati putea detalia ce implica si niste costuri, macar aproximative...

PS: Cutia trebuie schimbata si ea banuiesc, nu? Acum am Tiptronic in 5 trepte.

Astept cu interes.

kosmyn_aurel89
22-08-2015, 17:51
si eu ma gandisem la aceasta modificare si cred ca se poate. mari diferente nu sunt. compresorul de ac se poate pune pe dreapta cum e la modelul nostru, din ce am mai observat , nu stiu sigur daca se mai poate monta, vascocuplajul. trebuie schimbata si instalatia electrica din compartimentu motor pana in Ecu.