PDA

Arată Versiune Întreagă : Radare Romania



guma_turbo
13-06-2013, 15:19
Am dat intamplator peste acest grup pe FB. Se pare ca este creat de 1 zi, deci nu are prea mare activitate momentan.

Acest grup informeaza membrii despre amplasarea radarelor mobile, filtrelor organizate sau orice alte metode prin care Politia vrea sa interactioneze cu participantii la trafic.

Nu este reclama, nu am nimic de castigat din treaba asta. Multumesc!

[Only registered and activated users can see links]

Padre1704
13-06-2013, 19:41
pt iasi:
[Only registered and activated users can see links]
si
[Only registered and activated users can see links]

klausu25
16-06-2013, 19:14
pe A2 sunt radare fixe? astazi cand ma apropiam de Bucuresti, cam de pe la iesirea spre Fundulea, a inceput sa caraie detectorul in draci, pana la intrarea in Bucuresti, cu mici pauze. Am mai observat pe sensul celalalt, niste masini de-alea de supraveghere cu niste antene mici montate deasupra, alea care-i treaba cu ele?
Sper sa n-am vreo bucurie, ca de la Drajna n-am lasat-o sub 160. I-am dat sa-i curat un pic turbina si catalzatorul, ca are ceva luni de trafic in Bucuresti....

andrub
17-06-2013, 16:39
Las ca i-am curatat si eu week-endul trecut pe A3 cu 179, si m-a curatat si pe mine radarul de vreo 370 de lei ..:nervos:

klausu25
17-06-2013, 17:03
mda, cam scumpa curatarea, sper sa nu-mi vina si mie "factura".

bogdan_eon
17-06-2013, 21:10
Las ca i-am curatat si eu week-endul trecut pe A3 cu 179, si m-a curatat si pe mine radarul de vreo 370 de lei ..:nervos:

Sa iti para bine ca nu aveai cu 2 km/h mai mult ca te curatau si de permis pe 3 luni daca aveai peste 180. Sa iti para bine ca ai fost norocos.

andrub
17-06-2013, 23:51
Da, stiu, desi m-a speriat la inceput ca a venit direct la mine si a zis ca trebuie sa imi ia permisul...Dar i-am zis sa verifice ca nu am avut atata, pentru ca din principiu mentin diferenta asta ca sa nu raman fara permis.

X e r o x u
18-06-2013, 05:11
Baieti, puteti folosi si alta treapta de viteza, 4-5 si o ti asa ceva timp fara sa utilizezi treapta 6 a si cu facturi din astea enorme.

andrub
18-06-2013, 17:05
La mine trebuia doar a patra, ca are 5 de toate :)

radduu
30-03-2016, 16:50
Foloseste cineva vreo aplicatie gen waze sau altceva special pt radare?

bizu19
30-03-2016, 17:05
Eu folosesc waze si in mare sint multumit! Sa te bazezi 100% pe ea (pe aplicatie) nu prea ai cum...ba nu ai semnal, ba nu-s rapoarte, ba serge militianul raportul:laughing:...etc. In schimb, ca si navigator, nu a gresit niciodata.

marga2
30-03-2016, 17:09
Salut,
Eu folosesc Waze si m-a salvat de amenda de vreo 2 ori pana acum :)
Mergeam pe nationala de la Timisoara spre Alba, eram intr-unul din multele sate de pe nationala unde ai posibilitatea sa mergi cu mai mult de 50 km/h, iar pe Waze vad ca imi arata echipaj de politie in 500 m. Eu reduc viteza (nu ca as fi mers neregulamentar...) 3 masini din spatele meu, ma depasesc si isi vad de drum. In 500 m vad toate cele 3 masini oprite pe dreapta de politie :D
Da Waze e folositor, plus ca iti da multe informatii in timp real din trafic. Informatii trimise tot de participantii la trafic.

Ionut Patrascu
30-03-2016, 18:33
+ 1 cu Waze si eu il folosesc zilnic aproape.

Skywalker
30-03-2016, 21:51
Am fost admin pe grup de radare si info trafic pe TM dar m-am retras brusc, subit si dintr-o data... ma sictireau ca postau aiurea radare pe strazi inexitente prin Tm sau te miri ce locatii si tot ei erau ofuscati cand le stergeam sau postam in numele meu locatia corecta. Acum folosesc waze dar fara stress ca nu am cazan si perpedes nu prea ai ocazia sa te prinda radaru'.

cata_unu
30-03-2016, 22:29
Statia e sfanta daca te grabesti.

ovidiu28
30-03-2016, 22:39
Nu prea.Si pe statie pot intra baietii cu radarul.Si,la fel ca la Waze,ai nevoie de colegi in zona.Eu zi ca cel mai sfant este sa circuli cu viteza legala.Pana la urma unde ne grabim?

guma_turbo
30-03-2016, 23:36
Waze e buna atât pentru radare, cât Č™i pentru a fenta traficul. Pe mine m-a scos odată dintr-un ambuteiaj pe autostrada. Dacă nu aveam Waze, mai mult ca sigur pierdeam avionul. ��

radduu
31-03-2016, 14:07
Nu prea.Si pe statie pot intra baietii cu radarul.Si,la fel ca la Waze,ai nevoie de colegi in zona.Eu zi ca cel mai sfant este sa circuli cu viteza legala.Pana la urma unde ne grabim?
Nu e vorba de graba ci de a evita situatiile cand te ia radarul ca circuli cu 61 km in localitate. Si pana atunci te depasesc toate navele spatiale cu 100+ dar culmea tot pe tine te opreste.

Alex-F1
31-03-2016, 18:25
Eu zi ca cel mai sfant este sa circuli cu viteza legala.Pana la urma unde ne grabim?

MARE adevar ai grait! :clap2:

Borisake
31-03-2016, 19:16
Si eu folosesc Waze si ma declar multumit, dar are si el hibele lui. Eu fac parte din comunitatea WAZE de pe FB si am facut acolo o plangere cu o hiba a lui. Iti da ultimul mesaj chiar in gura strazii. Daca nu esti atent ti-o furi garantat, olus ca daca esti pe pod si iti zice sa cobori si iar ai ratat, ca de iti zice in gura problemei, nici nu iti dai seama daca te arata pe pod sau jos de pe pod. Nu este foarte intuitiv ca animatie pe harta vorbesc de cum este un GPS consacrat. Dar una peste alta ii ok. Intradevar daca nu ai useri in fata, este ca si la statie. De pomana-ti bate la 100 km statia daca nu este unul in zona. Se schimba problema pana ajungi la locul semnalat.

ovidiu28
31-03-2016, 22:11
Corecta remarca legata de navigatie.In rest aplicatia este Ok.

radduu
10-04-2016, 16:54
Am folosit waze weekendul trecut cand am plecat la tara, a fost ok. M-a ferit de radare asa cum trebuie.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

maxxxxxx
10-04-2016, 18:47
Si eu am folosit waze si este ok.