[attachment=0:kkkcenj5]diagrama scaune incalzite.pdf[/attachment:kkkcenj5]
[attachment=0:kkkcenj5]diagrama scaune incalzite.pdf[/attachment:kkkcenj5]
Salut..eu am incalzire in scaune la passat dar ala de la sofer nu-mi merge.nu stiu ce poate sa aiba:-?Postat în original de RedFighter
sunt interesat sa imi montez scaune incalzite fata.am nevoie de ajutor si sfaturi de unde sa imi procur piese si pt montaj
Vand si montez LED-uri ,instalatii xenon.Roll up/down geamuri,diagnoze VAG.Vand si montez tempomat.
Vand si montez switch-uri OEM pentru portiere.Interventii mecanice si electrice.
Piesele - rezistentele, de unde apuci - noi am luat noi-noute, de Renault, la pret bun.
Iti mai trebuie doua butoane (eu am cumparat OEM-sh) si mufele aferente.
In rest fire...si multa munca.
Eu am toate componentele prin balcon....abia astept sa ma apuc de munca, dar nu prea am timp....
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Tel: 0769.VAG.FAN = 0769.824.326 - 0758.556.847
Dar intreb partea din fata nu are instalatie deja trasa????.....ca si curiozitate.Am sa stau sa o rumeg bine si am sa o fac...cu ajutorul vostru
Vand si montez LED-uri ,instalatii xenon.Roll up/down geamuri,diagnoze VAG.Vand si montez tempomat.
Vand si montez switch-uri OEM pentru portiere.Interventii mecanice si electrice.
Nu ai garantat. Trebuie sa tragi si fire la siguranta nr. 44(de 4mm sectiune).
Am sa cer mai multe detalii cand fac rost de piese.Mersi deocamdata.....Dar vreun topic cum se monteaza proiectoare de ceata nu este????
Alea sunt la mintea cocosului. Tragi 2 fire de pe pinul 8 din blocul de lumini pana in fata, stanga/dreapta, daca blocul de lumini are si pozitie de proiectoare, iar din fata de undeva iei cate o masa(-12V). Proiectoarele le montezi in spoiler si schimbi grilele. Apoi totul e functional ;)
Ma intrebam ceva relee nu trebuiesc????.......de grile stiu ca trebuie sa le schimb
NU iti trebuie, releu, asa e din 2003(au mai simplificat), dar daca vrei e usor si cu releu. Din pinul 8 duci alimentare la impedanta releului care apoi alimenteaza direct cele 2 +12v ale proiectoarelor.
salutare. ma baieti, la masina din semnatura am problema cu caldura in spate. nu baga deloc. in fata mori de cald iar in spate iti ingheata picioarele tun. sub scaunele din fata in podea sunt niste site prin care ar trebui sa bage aer in spate (cald sau rece depinde cum ii dau). nu baga nimic prin ele. pe mine nu ma deranjeaza dar toti care merg in spate se vaita de frig. astept pareri. multumesc.
passat 1.9 TDI 110cp AFN AVG
In fata la picioare baga?
PS: oricum ai ales prost sa pui aici intrebarea
Trebuie sa desfaci cotiera si suportul de sub maneta de viteze si vezi acolo ghidajele de aer pentru spate. In poza sunt ilustrate intrarile aerului in tubulaturi
Pai si ce sa fie Vlade? Ceva mizerie? Sau sa fie desfacute de la legatura aia de langa scrumiera fata? Eu cand am desfacut acolo sa pun luminile la picioare am vazut ca tubul de langa sofer era iesit acolo la legatura
Discutia voastra nu are legatura cu schemele electrice - va rog, cand aveti un subiect nou de discutat, deschideti topic separat. Pupa tata !
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Tel: 0769.VAG.FAN = 0769.824.326 - 0758.556.847
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)