pai mufe nu iti trebuiesc ca le ai deja in stalpi si usi ,iti trebuiesc doar pini cu care sa le completezi
pai mufe nu iti trebuiesc ca le ai deja in stalpi si usi ,iti trebuiesc doar pini cu care sa le completezi
Vand si montez LED-uri ,instalatii xenon.Roll up/down geamuri,diagnoze VAG.Vand si montez tempomat.
Vand si montez switch-uri OEM pentru portiere.Interventii mecanice si electrice.
In stalpi nu cred ca am mufele ... am doar una .. si din cate am vazut mai trebuie una prin care trec firele de la difuzoare. Atasez o poza cu aceasta mufa de la unul din stalpi.
Sigur ca nu ai mufele, daca nu a venit cu boxe spate, din echiparea originala. Trage firele prin burduf si gata treaba. Sa le matisezi bine cu banda panzata, ca sa reziste in timp.
-TEMPOMATE, Switch-uri usi, CALCULATOR BORD, Led-uri interioare, Update-uri electrice/electronice,
DIAGNOZA (Interfata VCDS Originala Ross Tech),CHIP TUNING, Activari functii suplimentare - Roll Up, Range, Iluminare ace ceasuri, etc;
Inlocuire afisaje MAXIDOT
F E E D B A C K -----PASSAT-ul meu -----Ex - B5-ul meu
Tel: 0769.VAG.FAN = 0769.824.326 - 0758.556.847
Nu, nu sunt trase din casetofon.....
-TEMPOMATE, Switch-uri usi, CALCULATOR BORD, Led-uri interioare, Update-uri electrice/electronice,
DIAGNOZA (Interfata VCDS Originala Ross Tech),CHIP TUNING, Activari functii suplimentare - Roll Up, Range, Iluminare ace ceasuri, etc;
eu am folosit mufa existenta,caruia i-am mai bagat 2 pini in spatiile ramase.............
dar se pare ca a ta e incarcata deja
Vand si montez LED-uri ,instalatii xenon.Roll up/down geamuri,diagnoze VAG.Vand si montez tempomat.
Vand si montez switch-uri OEM pentru portiere.Interventii mecanice si electrice.
Info:
Acum 2 ani am cumparat grilele pentru difuzoare cu 10 ron / set de 2 (sunt identice cu cele de golf, seat.).
Distantier/adaptor de plastic pentru boze 10 ron / set de 2.
Cuvint cheie pentru grile (varianta pe negru): RAM-20.210/K-BK .
Cuvint cheie pentru distantiere de MDF (~ 25 ron/set de 2.buc): D.MDF.VW01.
totalul iese 35 roni, de unde le-ai achizitionat?
never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience
multumesc florin ... oohh banda panzata ... pe unde am mai intrebat au spus ca nu mai exista demult asa ceva :)
am sa incerc si pe la noi la bazar .. poate..poate
Eu mi-am montat difuzoare pe usile din spate. In prima faza le-am pus direct pe panoul de metal dar se aude slab, infundat. Apoi am pus distantierele si s-a schimbat radical acustica...nu stiu daca au 3-4 cm in diametru acele distantiere dar au un rol cat se poate de important...e simplu. Daca schimbi un difuzor OEM, cu o bormasina dai jos niturile cu care acesta este prins pe panoul de metal. Raman gaurile care sunt cam groase. Eu am pus distantierele cu autofiletante in niste gaurele ce le-am facut rasucind putin distantierul (care are gauri ce ar potrivi la cele de pe panou) adica avand distantierul fixat la gaurile din panou, am rasucit un cm-doi de el si acolo am facut gaurile direct cu suruburile. Asa le am de ani de zile. Cablurile le tragi din spate de la player, prin praguri apoi urci prin stalpi si le treci in panoul usii pe unde iti trec si restul cablurilor, brin burduf, izolate cum au spus si colegii, nicidecum conectate in paralel la cele din usile din fata ca ti-ar injumatatii impedanta si asta ar incinge finalii playerului. Aici iti pun niste poze care le-am facut cu panoul de la o usa din fata dar si in spate e aceeasi treaba
17032012328 (Copy).jpg 17032012329 (Copy).jpg 17032012330 (Copy).jpg
Pe panoul dinspre interiorul masinii mai vine montat un inel de ceva cauciuc in care intra difuzorul OEM, un fel de etansare sa ii zicem asa. La cele cele de 165 mm ce le punem cu aceste distantiere va trebui eliminat acel inel deoarece ansamblul distantier/difuzor depaseste diametrul interior al acelui inel. Eu am pe spate un kit de JBL , tweetere + filtre separatoare + bass dar parca tot mai bine merg cele OEM, daca ar fi sa o fac de la zero as merge pe OEM
da, distantierele au rol in acustica masinii - sunetul se propaga direct in afara fetei de usa, nu in interiorul ei... in cazul in care nu-l pui... pe spate. Pe fata nu merge fara.
De aia ziceam eu ca as merge mai bine pe OEM, cu etansarea aia ce o face acel inel de cauciuc cu difuzorul OEM parca suna mai bine decat pe varianta cu cele de 165 mm+distantier
hmm, da... daca pui distantier plus garniturile de cauciuc - cred ca iesi tot pe acolo. Iti alegi ceva de la Hertz si o sa se auda ok....
am vrut sa=mi pun boxe pe portierele din spate, asa ca le-am desfacut si am constatat ca au....am mai constatat ca si firele sunt trase, dar ele nu functioneaza, iar in meniul casetofonului nu am balance decat pt stanga dreapta nu si fata spate....ce trebuie sa fac sa le activez?
da...casetofon plus magazie cd-uri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)