Multumesc mult!
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 29-08-2016 la 13:42.
revin si eu cu o intrebare, spira de golf 4 cu codul 1JO959654J, merge inlocuita cu una de passat B5.5?
Passat Variant 1.9TDI - AWX 130CP+ indigo blue pearlescent
Buna seara .....ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod la capacul stanga fata de la bara longitudinala la un passat B5.5 !?
Ma poate ajuta cineva cu codurile urmatoarelor piese?
- suruburile care tin broasca in usa (sunt torx 40)
- suruburile din manerele de la portbagaj de pe interior
- macara geam cu calculator pt oglinzi pliabile electric
Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru fusta break b5.5 cu senzori de parcare?
Multumesc!
Rog sa ma ajute cineva si pe mine cu un cod pentru blestematele astea de arcuri cu culorile Alb si Galben.....eu nu le-am gasit nicaieri! :(
Sunt montate pe masina din avatar.
Multumesc anticipat!
Salutari, unde este scris pe cutie codul sau in acte, as vrea sa stiu ce tip de cutie am ca sa stiu cat ulei intra exact in ea. Masina e un passat 2002 3b6, variant 1.9 tdi cod motor daca nu gresesc avf 131 cp cutie manuala 6+1.
Pe eticheta din portbagaj sau pe eticheta din cartea de service. Inteleg ca ai cutie in 6 trepte tractiune fata.
1.9 L iti intra.
Cel mai bine poti baga uleiul prin locul senzorului de marsarier. Iti trebuie o tubulara de 22. Senzorul il gasesti pe langa catalizator. Pe coltul dreapta sus al cutiei de viteze.
Am inteles. Va multumesc de ajutor
Caracterul fără inteligență face mult. Inteligența fără caracter nu face nimic.
Salut.
Ma puteti ajuta va rog cu un cod ceasuri de bord si radiator clima?Passat 1.6 ALZ/2002.Serie: WVWZZZ3BZ3P262971
Multumesc!
salut,ma ajutati putin,legat de debitmetru,ce cod are debitmetrul de aer la awx/avf/ajm si avb? ma intereseaza codul de la senzor,nu de la carcasa ce intra senzorul ,sau acelasi debitmetru merg la toate motorizarile ? si ecu comanda tot ?
eu am unul de rezerva codul de la senzor este : F 00C 262 047 BOSCH
iar corpul ce intra senzorul are codul :0 281 002 216 BOSCH
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Salutare. Stie careva codul oem la bara fata de US cu spalatoare ? Am gasit 2 coduri dar nu sunt sigur daca sunt acestea: 3B0807217L , 3B0807217N
Passat b5.5
Exact la fel imi da si pe catcar.info si realoem.me . Problema ca scriu codul acela si imi apar barile normale cu spalatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)