Un cod la tamponul ala din fata, anti balans sau cum se numeste? Passat b5 ajm an 2000. Multumesc.
Da, multumesc frumos !!!
Mă poate ajuta cineva cu codul de la acest furtun? E un fel de cot din cauciuc care face legătura între țeava metalică (care trece printre motor și filtrul de motorină) și corpul senzorului de la termostat.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Multumesc mult!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 22-04-2018 la 18:09.
Salutare !
Un cod pentru parbrizul meu ? Senzor plus încălzire? Caut si nu gasesc pe nicăieri..
VW Passat TDI 1.9 ATJ 116 HP -IS 69 PTR-
Mulțumesc, am găsit!
3B0845011BN - acesta este codul.
Dumneavoastra erați? Eram debusolat ma grăbeam foarte tare la serviciu si m ati luat asa deodată.
Data viitoare cand mai vin la Iasi, stam si noi la o cafeluta! :))
Cu cea mai mare placere, va astept cu drag . Aveti numărul meu in profil .
Ati pus-o si de-o spontana, in topicul de coduri piese, manca-v-as gura voastra. Hai ca dau cu matura imediat.![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Un cod pentru ,,surub injector", PD, AWX stie cineva? Multumesc.
O locatie/cod la un vw touran 2012 . 2.0 tdi . locatie siguranta de la spalatoare faruri !
Merci anticipat
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
SA5=80A in compartiment motor + SC53=20A in habitaclu + releu J39
Un cod pentru fusta bara, (spoiler) spate Passat b6 kombi, daca ma poate ajuta cineva va rog! Stima.
Salut. Am avut pe masina(passat 101cp 2002) injectoare cu cod: 038130073AJ, iar mecanicul mi-a pus injectoare 038130073AL, din cate am vazut pe etka cele cu AL la sfarsit sunt pe AVF AWX adica 131cp. Intrebarea e, cum de au incaput? sunt la fel de mari?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)