Eu o sa ma duc cu un suport de la dezmembrari cu rulment bun.....daca reusim sa-l schimbam pe ala de pe masina il schimbam , iar in cazul in care se crapa suportul pun pe cel sh.
Eu o sa ma duc cu un suport de la dezmembrari cu rulment bun.....daca reusim sa-l schimbam pe ala de pe masina il schimbam , iar in cazul in care se crapa suportul pun pe cel sh.
Decodari , deblocari , resoftari , service GSM
Rulmentul este in suportul ala de pe motor unde intra surubul imbus. Din cate am auzit trebuie inlocuit acel suport cu totul, se poate schimba si rulmentul dar am auzit ca pe original doar rulmentul nu se livreaza, iar rulmentii de diferiti producatori nu prea tin, se duc repede.
ionutctn2000 imi poti spune si mie cat de greu poti frana vascocupla in aceste momente toride de vara?
la mine o opresc f.usor cu mana. un baiat de la service mi-a zis ca ar trebui inlocuita.
pana acum totusi n-am vazut apa mai sus de 90-91 grade indiferent ca afara erau 34 grade si mergeam bara la bara prin oras.
eu am motor de 1.6 benzina dar banuiesc ca am aceiasi vascocupla.
Stiu ca topicul e cam vechi dar pentru ca nu a raspuns inca nimeni la intrebarea initiala a topicului, incerc si eu sa-mi dau cu parerea.
Studiind cum functioneaza vascocuplajul am citit intr-un material de prezentare al functionarii (nu gasesc linkul acum), ca elicea, chiar daca se invarte atunci cand stam pe loc cu motorul rece, in mers, curentii de aer care trec prin radiator ii anuleaza miscarea de rotatie si aceasta se opreste, incepand sa se roteasca iar doar cand temperatura motorului si a lichidului din vascocuplaj determina cresterea puterii de frecare dintre axul acestuia si discul ambreiajului.
Inserez un clip video care explica principiul de functionare:
Eu nu cred ca ar fi necesare sau binevenite improvizatii cu lita si alte nebunii.
Curentii de aer care trec in mers prin radiator nu anuleaza miscarea de rotatie a elicei. Din contra, numarul rotatiilor creste odata cu cresterea vitezei.
Salut. De vreo doua saptamani cand accelerez se aude preaciudat motorul. In sensul ca huruie cam tare zici ca am turbo. Cineva mi.a zis ca a ramas blocat vascocuplajul sau ceva de genu. Daca e dus apare cumva pe tester vreo rroare ceva ? Se poate repara cumva sau trebe sa ma pregatesc sa il schimb
Pai la rece nu tre sa prinda deloc !
Mai poate fi rulmentul din el !
Trebuie diagnosticat ca lumea la careva care se pricepe, sunt multi tractoristi si destul de putini mecanici 1
Spor
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)