Sa o folosesti sanatos ! Buna incalzirea in parbriz pe vremea asta.
Sa o folosesti sanatos ! Buna incalzirea in parbriz pe vremea asta.
Oooooo, pai asa merge bre, cu secrete de astea, fara rasuflari inainte?Da frate, e altceva noul dric, sa-l folosesti sanatos si fara evenimente neplacute, dar frumos ar fi sa-i faci un topic separat, ca aici e vorba de vechea batranica. Chiar, cu ea ce-ai facut, ai vandut-o sau? Putem inchide topicul?
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 09-01-2017 la 22:59.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Multumesc tuturor pentru urari.
Finule, abia astept sa te pun la munca! :))
O sa fac un topic sepatat BATRINICA II :)
Batrinica I - ramane, pentru ca va fi tot aici, pe forum, la un membru serios!
La cine? Sau e secret?![]()
Daca citeste si e nu are nimic impotriva se va anunta singur! :))
Na poftim, ce proceduri dubioase...Ca doar n-o fi Patrascu.
![]()
Nu, mai! Numai ca nu e batuta afacerea in cuie si nu vreau sa para ca ma antepronunt! :))
Am inteles, stai flexat, ca nu-i niciun stres.Hai ca asteptam topicul de prezentare a Batranicii II.
![]()
Hai ma nasule, nu ii mai spune Batranica II ca se simte F1 lezat. Totusi este 2005 masina. Eventual ii poti spune "Ultima batranica" hihihihihi. Dar este 4MOTION sau tractiune? Ca nu povestesti nimic de ea. Deci sa inteleg ca trebuie sa-mi iau diagnoza cu mine?
Din pacate e doar 2motion. Da, ca a ta e mai noua. :)
Ma pronunt singur, suta la suta va fi la mine masina lui MIHAI, o iau strict personal pt sufletul meu, deh .......tot passatul parca imi e la suflet.
voi ramane cu 2 , skoda si passatul lui mihai.
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 10-01-2017 la 17:53.
Eheeeee, uite cine era cumparatorul misterios!Na pai s-o folosesti sanatos mai departe si sa ai grija de ea!
Atunci lasam deschis topicul asta sau cum facem?
![]()
ai vazut ca stii ba nea SORIN, da skoda n-am pus-o la munca si nici nu cred ca o voi face, momentan am v6 -le ala verde , ma impac destul de bine cu el cu platforma.
Alex decizia ramane la MIHAI daca inchide topicul , si il va inchide cu siguranta cand ajunge la mine, si atunci vom deschide altul nou.
Asa sa fie.
Corect!![]()
Batrinica mea a plecat la Roman. La om bun! Va ramane pe strazile noastre in continuare. A fost o despartire grea, sincer. Cu aceasta ocazie s-a petrecut si o mica intilnire a passatistilor. :)
Alex, se poate inchide!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)