Orice altceva decat Castrol, pt motoare PD sa fie.
Eu folosesc ulei sintetic CHAMPIONS SYNTOLUBE 5W40 PI , creat pentru motoarele pd , indeplineste norma vw505.01 . Multumit .
BEST REGARDS !
eu la motor nonpd folosesc Castrol Magnatec 5w40 sau 10w40, in functie de sezon, consum de ulei putin in 15000, pana la 1l, depinde si de uzura motorului
- la motorul vechi lua un 1L pe luna, de la schimb la schimb schimbam doar filtrele(odata la 6 luni), ca uleiul era nou intotdeauna :))), in plus mai curgea pe la buson, capac culbutori etc
Intr-un cimitir se prabuseste un elicopter, Politia gaseste peste 200 de morti.
Nu stiu ce sa zic... nu-mi dau seama...cert e ca merge bine![]()
Femeia este unealta diavolului trimisa pe Pamant sa distruga barbatul care este un inger ceresc... :))
L-ai mai probat?
Vezi sa nu iti faca probleme, sunt unele tratamente/aditivi care fac depuneri pe culbutori si dupa o sa-ti mearga motorul mai naspa. Adica sa nu-ti mai inchida supapele bine din cauza depunerilor.
Trecut la Aral 5w40 made in germany (asa scrie pe bidonul de 1L). As fi incerat Rheinol, dar mi-au raspuns ca-l pot lua de pe internet in 3 zile si eu ma grabeam tare! Daca nu-mi place Aral, trec la Rheinol. E si mai ieftin: 23 lei un litru.
Clasic... si eu folosesc acelasi tip de ulei de cand am masina,fostul prorietar la fel, merge ceas pasarelu cu el si nu am de gand sa trec la alt tip de ulei.
nu e vorba de PD sau non PD, e vorba de "aditiv" in sine! Exista o foarte mare contradictie pe aceasta tema! Oricum , producatorii de ulei/masini nu recomanda asa ceva!
E uleiul OEM, deci n-ar trebui sa fie mai rau decat cele de pe piata....
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Eu folosesc VatOil este un ulei fabricat in Olanda
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)