Si cine e vinovat ca nu citesc ? Daca ii dai in cap unuia si il omori nu esti exonerat ca nu ai citit codul penal.
Da
Nu
Si cine e vinovat ca nu citesc ? Daca ii dai in cap unuia si il omori nu esti exonerat ca nu ai citit codul penal.
Pe unde a ramas discutia despre intalnirea de anul asta ? imi e lene sa caut![]()
"Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru"
S-a terminat cu maniera normala...s-a ajuns la limita maxima...si eu mi-am facut cont pe photobuchet si gata!![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Poate Vlad adauga optiune.. la fiecare postare apare un link "adauga imagine la postare" sau ceva de genul .. si daca dai click se deschide un popup mic cu upload poze pe postimage.org si apoi posteaza automat poza in mesaj cu thumbnail. Nush daca ati inteles ... dar de aici se poate lua [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] (vad totusi ca nu da cod bun pt vbulletin)
Puteti incerca aici .. [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] (pentru vicius / florin). Ar rezolva problema
Se plange lumea pe topic ca le dispar pozele dupa cativa ani. Cel mai elegant e sa ai un cont personal de photobucket/imageshack etc.
Eu m-am conformat!!!!![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Si prostia.... de peste tot! :)
Aseara am avut un vis frumosSi vin cu o sugestie,ce ar fi daca am face o pagina de like pe facebook ? Asa ar afla mai multa lume de noi. Momentan nu sunt decat 2 pagini ale passat-istilor,una din Germania si una din Romania. Zic si eu..poate s`a mai propus asta,nu am citit
![]()
Bine,somn usorO sa revin eu cu o idee de top.
Eu vreau sa implementez o arie de download cu utile adunate de fiecare cu acces doar ptr useri. Vreau sa implementez un cont de Dropbox free de 16gb.
Avand in vedere ca suntem in topic-ul "Condica de sugestii" si nu stiu daca a mai sugerat cineva sa se faca ,sau se poate face in viitor sa putem asculta muzica de pe forum cand intram sau in timp ce navigam pe forum? Este o idee de-a mea mai ... luati-o cum vreți voi numai sa nu ziceți ca is aerian.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)