De ce "trotineta"? Am avut un CBR F4 si dupa ce l-am vandut, Passatul i-a luat si numele si locul.
Istoric: 2 ani jumate rulati in De (2003 iunie pana in 2006) Din 2006 pana acum 2 luni unic proprietar un nenea ofiter , Avea masina asta, una de servici si una sotia dumnealui. Astazi are 163 k km(nu pot dovedi ca sunt reali)
De masina sunt multumit, se vede ca este ingrijita.
Atasez si niste poze, nu intocmai prea clare pt care imi cer scuze.( Are covorase din cauciuc dar au fost scoase pt curatat :P)
Ca dotari ( mai mult decat ok pt ce am eu nevoie) :
-Climatronic
-Servo directie
-4 geamuri electrice
-Scaune fata incalzite
-4 airbag-uri
-ABS, ESP
-Imobiliser
-Tempomat
-Proiectoare ceata
-Computer bord
-Inchidere + alarma din fabrica
-Oglinzi heliomate , electrice incalzite + senzor antiorbire interior
-Volan + schimbator + husa din piele
-Carlig remorcare
-Torpedo refrigerant
Pe viitor ( Bani in plus, ca doresc sa calatoresc cat mai mult) doresc sa-i pun folii pe spate si luneta, polish la faruri si stopuri.. si mai vedem( Era sa uit, cu prima okazie la Cluj, voi trece pe la domnul Tzaga pt switch-uri )
Si pozele:
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 12-11-2012 la 23:32.
Asta nu-l mai putem numi dric, fiindca e alba, ai scapat! Interiorul e frumos si ingrijit, s-o stapanesti sanatos in continuare si drumuri bune sa aveti! Vreau si eu cotiera de aia gri...
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
De ce "trotineta"? Am avut un CBR F4 si dupa ce l-am vandut, Passatul i-a luat si numele si locul.
Istoric: 2 ani jumate rulati in De (2003 iunie pana in 2006) Din 2006 pana acum 2 luni unic proprietar un nenea ofiter , Avea masina asta, una de servici si una sotia dumnealui. Astazi are 163 k km(nu pot dovedi ca sunt reali)
De masina sunt multumit, se vede ca este ingrijita.
Atasez si niste poze, nu intocmai prea clare pt care imi cer scuze.( Are covorase din cauciuc dar au fost scoase pt curatat :P)
Ca dotari ( mai mult decat ok pt ce am eu nevoie) :
-Climatronic
-Servo directie
-4 geamuri electrice
-Scaune fata incalzite
-4 airbag-uri
-ABS, ESP
-Imobiliser
-Tempomat
-Proiectoare ceata
-Computer bord
-Inchidere + alarma din fabrica
-Oglinzi heliomate , electrice incalzite + senzor antiorbire interior
-Volan + schimbator + husa din piele
-Carlig remorcare
-Torpedo refrigerant
Pe viitor ( Bani in plus, ca doresc sa calatoresc cat mai mult) doresc sa-i pun folii pe spate si luneta, polish la faruri si stopuri.. si mai vedem( Era sa uit, cu prima okazie la Cluj, voi trece pe la domnul Tzaga pt switch-uri )
Si pozele:
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ][Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Frumos vaporul! Sa ai grija cu interiorul ala gri ca se decojesc elementele si se vad urat foc dupa.
Zici ca esti biker, atunci asfalt uscat iti doresc. Eu inca sunt posesor de F2 de vreo 5 ani. Hai bafta sa ai de ea si ea de tine ca sa va fie bine la amandoi.
Postat în original de Alex-F1
Asta nu-l mai putem numi dric, fiindca e alba, ai scapat! Interiorul e frumos si ingrijit, s-o stapanesti sanatos in continuare si drumuri bune sa aveti! Vreau si eu cotiera de aia gri...
Nu ii mai zicem dric ii zicem ambulanta daca-si pune si geamuri albe pe laterale...hihihihihihihi
Nimic nu este intamplator... [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001
Nu ma supar:)
Referitor la cotiera am glumit.
Sunt interesat cu scot numai cotiera , cea cu material ce se gliseaza.( as vrea s-o curat nitel)
In ambulanta asta am bagat 5 oameni si 5 rucsaci de 70-90 litri :P ( Aspectul nu este intocmai tineresc, dar foarte util, ceea ce aduce multe avantaje)
Asfalt uscat si tie Borisake, dupa 40 mii km cu mobra a trebuit sa renunt pana strang bani de v-strom sau fazer.(app daca nu ai iesit in afara cu ea, iti recomand sa vezi ce trafic superb este)
Da asa este, insa daca nu dai cu prostii prin ea , atunci nu prea are treaba. ( lacuri, silicoane , etc)
Mi-am dorit bej dintotdeauna, dar nu a fost sa fie.
Nu ma supar:)
Referitor la cotiera am glumit.
Sunt interesat cu scot numai cotiera , cea cu material ce se gliseaza.( as vrea s-o curat nitel)
In ambulanta asta am bagat 5 oameni si 5 rucsaci de 70-90 litri :P ( Aspectul nu este intocmai tineresc, dar foarte util, ceea ce aduce multe avantaje)
Asfalt uscat si tie Borisake, dupa 40 mii km cu mobra a trebuit sa renunt pana strang bani de v-strom sau fazer.(app daca nu ai iesit in afara cu ea, iti recomand sa vezi ce trafic superb este)
Am iesit dar loco, cine are bani de gaz????
Nimic nu este intamplator... [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001
Ma eu nu am stat prea mult la birou, stau mai mult pe strazi si munca mea este grea cand ii de munca. Platita...niciodata nu-i de ajuns de bine platita ideea este ca timp nu prea am ca sa ma dau cu ea. Vb de timp ca am doua job-uri ca sa fiu cat de cat pe linia de plutire.
Va multumesc! Pana la masina asta am mai umblat in alte judete sa vad masini ( lovite, revopsite, banchete pline de suc si cafea...) Din 4 masini pe care le-am vazut, numai cu asta m-am dat la proba, restul i-am refuzat fara a ma da cu ele.