Multumesc!
Multumesc!
PASSAT
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Caut de vreo doua zile o piesa: e vorba de o piesa de cauciuc care conecteaza furtunul de la servofrina cu cel de la pompa de vacuum si se afla pe tabla dintre compartimentul bateriei si cel al motorului. Se baga in decuparea din tabla si se introduc in ea cele doua furtune despre care am scris mai sus.
Multumesc anticipat.
Mihai din cate stiu eu, cauciucul respectiv se potriveste doar de la masinile cu volan pe stanga.
Cele de pe uk au altfel de "cauciuc"
Eu am bagat intre cele 2 furtune o teava de pexal si am fixat.o bine in acel locas.
Ai grija sa nu pui vro bucata de furtun pentru ca la franare acel furtun se obtureaza din cauza vacuumului si ramai fara frane.
Trimis de pe al meu HTC Desire 820 folosind Tapatalk
Multumesc. Care aveti un cod sau o poza cu piesa, sau cum se numeste exact. Veau sa o cumpar si nu stiu ce sa cer.
Cod 8D0611743B.
O gasesti pe autokarma la piese originale - 21 ron.
Exista doua feluri de oameni: cei care ma plac si cei care nu au gusturi.
Suuuuper! Multumesc mult tuturor!
Am comandat la autokarma. 24 de lei. Pe original. Imi plac astia ca poti sa comanzi online si ridic de la magazinul din Brasov. Iau de la ei de un an si colaborarea a fost foarte ok. Recomand!
Multumesc, finule.
Va salut. va rog, cine poate sa imi spuna ce cod au acele 'arculete' sarme de metal ce tine fix etrierul pe portetrier, sa le pot cumpara,deoarece am un zgomot infernal la trecere peste denivelari mici, si nu stiam de unde provine. atasez o poza cu etrierul meu cu piesa lipsa.[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)