De vreo luna jumate a inceput sa faca figuri botonu de la inchiderea centralizata de la usa sofer, la inceput mai rar apoi din ce in ce mai des, astfel ca dupa ce inchideam/deschideam usile din telecomanda briceag trebuia sa mai bag cheia in yala sa continui sa rezolv si usa driver-ului. Ma gandeam, al dreaqu switch, i-au venit spumele, se doreste a fi schimbat.
De vreo saptamana nu mai functiona inchiderea/deschiderea geamului (tot de la driver). Al dreaqu si asta, e neam cu inchiderea, cu switchu', cu Grindeanu, vor toti sa fie schimbati.
Apoi mi-a venit ideea, in timp ce actionez botonu geamului stg fata sa misc de snopul de cabluri dintre stalp si usa si a inceput sa fie Gondola posedata, ba clampanea ca e usa deschisa, ba deschidea geamul din fata dreapta, ba unu din spate, ba clampaneau usile din cauza inchiderii centralizate.
M-am gandit, cred ca e posedata, sa purced la o exorcizare.
Asa ca ieri (duminica) am desfacut tapiteria de la usa soferului, burduful dintre usa sofer si stalp, am belit banda aia izolatoare de caca... aaa de panza si am dat de bube. 2 cabluri groase ala maro si ala rosu/alb, impreuna cu unu subtire grena erau ciugulite in 3-5 locuri.
Le-am taiat, le-am belit 1cm/cap, am dat cu spray contact sa curat atat cat s-a putut acea cocleala verde/negru si apoi le-am unit destinele fericite (sper) pana la adanci batraneti.
Le-am dat cu banda izolatoare non textila 2 straturi, am montat totul la loc si apoi am facut proba. Totul functioneaza ok, geamuri, inchidere, etc.
Acum am revenit la ganduri mai bune, me love Barcutza si ca sa se simta bine, am rasfatat-o cu 2 fise la Luk, apoi i-am dat si cu clei pe anvelope.
Ieri (duminica) a expirat itp-ul, asa ca maine (luni) ii fac rost de viza noo de flotant.![]()