Neh, fara cuter ca julesti bandourile.... un feon cu aer cald face minuni!![]()
Neh, fara cuter ca julesti bandourile.... un feon cu aer cald face minuni!![]()
Era vorba doar de cele de pe bare(fata-spate) unde sunt amplasate lampille,cele de pe usi raman acolo,cand o sa vina vreamea vor fi vopsite in culoare masinii direct pe masina ca in Texas :)).
Informatii noi legate de interior?poze ceva?
Ce-i cu scorurile astea bre? O oglinda dreapta mare e maxim 100 de lei (electrica si incalzita).
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Apropo, astea de america au in chestia aia in care intra centura un switch, daca vrea cineva sa-si activeze avertizarea de centura nepusa.
Pe masina mea am interior de america, am gasit modalitatea aici pe forum, am facut legaturile am activat functia si sunt multumit.
Bipaie doar in primele 10 secunde, deci nu va deranjeaza cu nimic in timpul condusului, sau cel putin asa este la mine.
Asta daca e cineva interesat.
Ai zis ca faci poze la interior,zi-mi o parere ca l-ai vazut live,din poza poti sa fi fentat.
“Rabdarea este ceva ce admiri la soferul din spatele tau si te enerveaza la cel din fata ta.”
Al dracu zlotul asta, fix cat leul nostru hihihiNu zic c-arata rau cu numar de USA, dar nu tin neaparat sa am asa ceva...alte prioritati am eu si sper sa mai rezolv din ele anul asta.
Nu cred ca linkul iti era dedicat special pt tine dar mulțumim totuși ca ne-ai lămurit despre prioritățile tale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cu mare placere!![]()
Hmm..catfight?
Mindfucker
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)