Probleme inca sunt, ca panoul de moderator nu merge de o bucata de timp, dinainte sa crape.
Aia nu mai tine de mine... nu am acces moderator sau administrator sa vad ce are si eventual sa incerc sa repar.. mi s-au dat informatiile pentru ftp/cpanel ... am reusit sa repar. Mai mult... n-am acces :)
Eu optez pentru ipb... daca update-ul presupune costuri financiare :) Da spune-mi ... ce anume mergea inainte si acum nu mai merge si cum se manifesta ?
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Tel: 0769.VAG.FAN = 0769.824.326 - 0758.556.847
In functie de buget, recomand VPS.
Ceva tot a stricat troianul ala, vad ca pozele de la masina mea din topic au disparut aproape toate.
Mindfucker
Erau hostate pe forum sau aveau link exterior (hostate pe alt server) ?
Diseara rezolv si cu redirectul... acum sunt in afara localitatii
Am facut update la 4.2.2 ... am gasit si "exploitul" cu care am fost "sparti" .. si acum incerc indepartarea lui... sper sa reusesc
Gata... s-a indepartat raul :) Suntem in siguranta... pentru moment. Acum sa vedem pe unde si-a croit cale acel hackeras si cum putem "infunda" calea :)
Da, stiu.. acolo din pacate ne a fost sters accesul si nu pot modifica permisiunile. N am prea stat in seara asta sa vad daca reusesc pt ca am fost prins cu hackerelul... promit sa ma uit mai atent cu urmatoarea ocazie, poate maine seara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)