E mai mult o fita, ca oricum spal mereu farurile si stopurile cand alimentez :-))
E mai mult o fita, ca oricum spal mereu farurile si stopurile cand alimentez :-))
Multumesc. Inca nu e gata toata treaba la xenon, mai trebuie sa fac adaptarea si reglarea farurilor ca acuma imi bat la cativa metri de masina. Am pus alte lupe si atunci nu aveam cum sa reglez.
La nationala sa nu va speriati in ce hal arata masina :-))
Azi am pus jantele de vara si un polish la faruri plus folie.
Tot azi mi-au decedat becurile de xenon,sper sa fie alea :)) Am comandat altele Osram.
![]()
Stas au iesit farurile!Ahhhh ce dor mi s-a facut de lampile alea de pozitie de pe bandouri...
La Haudi se poate pune doar pe fata, pe spate nu exista...caz in care zic pas...pai ori in amandoua partile ori deloc, nu-mi place in fata da si-n spate nu.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Nu e chiar stas, o sa vedeti live unde ii buba :-)) dar is oke. Miercuri sper sa ajunga becurile si sa vad acum cum va ilumina cu lupe si becuri noi.
Pai doar pe o parte nu ar da prea fain. Pe stanga spate nu mai imi ilumineaza nici mie si ma sacaie pe creier dar de masina mea nu am timp.
Pai si cat iti ia sa scoti lampa si sa schimbi becul?
Pai nu ia asa mult,dar tot la alte masini lucrez :)) si acuma trebuie sa ii fac un retrofit la xenon la un prieten
Ehhh ca avem becuri noi, Osram. Celelalte au decedat ambele de 2 zile .
Maine trebuie reglez farurile fiindca cel din dreapta bate prea jos si apoi revin cu o poza noaptea. Acuma bate bine doar farul stang si ma impresionat,sper ca dupa ce il reglez celalalt sa se vada asa cum imi doresc.
![]()
Ce vedem acolo sunt alternari intre faza scurta si cea lunga sau?
De fabrica vine cu bixenon passatul.
Nu ai legat bobina de la faza scurta sa se ridice cand dai flash sau lunga?
Da, cand faza scurta cand lunga. Faza scurta vede foarte bine, diferenta dintre faza scurta si lunga fiind destul de mica. Pe lunga am bec simplu.
Totul e legat ca din fabrica, bobina e legata si se ridica faza scurta. Poate nu se vede bine in filmare. [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Acuma poate ca nu is reglate perfect, dar tinand cont de ce am avut inainte mie mi se par super,inclusiv spre margine vad foarte bine santu.
De ce nu ai pus lentile clare?
Mindfucker
Pai lentile clare sunt, nu au striati ca cele oem.
Curatenie sa fie.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)