o fi invatat dupa o carte veche, cand nu aveai prioritate in giratoriu.....![]()
Imi para rau pentru cele intamplate.
P.S. Asta s-a intamplat den cauza jantelor de audi ce le ai pe masina. Trebuia sa-ti loveascac numai janta, ca sa le schimbi!!!
Ultima modificare făcută de spanu110976; 22-05-2017 la 22:11.
Pana la urma cei de la asigurare nu au acceptat reconstatarea facuta de cei de la Nurvil..Suma ajunsese undeva la 120 de milioane, toate piesele fiind OEM, au zis ca e dauna totala si imi pot da 91 de milioane daca o repar in service sau 67 de milioane sa o fac in regie proprie. Am ales sa iau 67 de milioane si acum o fac cu piese din dezmembrari.
Iti raman bani de revopsire total si, jante noi, anvelope noi si o segmentare :)))
Am o intrebare..trager-ul de la benzinar e diferit fata de diesel ?
Dauna totala???
Inseamna ca te-a trosnit rau...sper sa-ti iasa bine!
Bine punctat, Mihai!Pai aia inseamna peste 2.500 de Euro, pt. o aripa, spoiler, grila, trager, far si prinderea filtrului de aer...e aproape pretul intregii masini frate...WTF???!!!
![]()
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 25-05-2017 la 21:06.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Pai ar trebui (nu doresc nimanui) sa lovesti masina la fiecare asigurare ca sa primesti o suma de genu, macar sa merite pretul asigurarii. Si eu am avut un incident luna trecuta si pentru indreptat aripa spate si vopsit + vopsit bara spate, am primit 28. Oricum, daca daunele sunt doar cele mentionate, chiar ramai cu o suma destul de mare. Succes si sa iasa bine!
Nu trebuia sa accepti reparatia in regie proprie. Asigurarea trebuie sa accepte reparatia in reprezentanta fara nici cel mai mic comentariu.
Ii dai in in judecata. Intre timp iti inchiriezi masina pe durata procesului si le ceri bani si pe inchiriat.
Tu nu trebuie sa accepti conditiile lor.
Dupa ce ca platim o suma destul de mare pe asigurare mai trebuie sa acceptam si conditiile lor. Asta-i culmea culmilor!!!
Sa dea D-zeu sa nu fiu intr-o asemenea situatie ca sigur o sa ma vedeti la Stirile de la ora 5 !!!
Ultima modificare făcută de spanu110976; 25-05-2017 la 22:26.
Si ce rezolvi? Iti vor face masina tipla cu piese OEM. Asa el face acelasi lucru, dar cu piese OEM SH si ii raman si bani in buzunar. Deci, el vs asigurari, 1-0.
Asa-i romanul, cand vede bani uita si de muma-sa!!!
Pai romanul e descurcaret...oportunist...baiat orientat.![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
De aceea nu o sa iasa tara tara la liman NICIODATA !!!
Deci: NE MERITAM SOARTA!!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)