Salutari!
Sunt nou pe forum si am tot cautat (fara success insa) un topic legat de B8.
Pareri pro si contra?
Salutari!
Sunt nou pe forum si am tot cautat (fara success insa) un topic legat de B8.
Pareri pro si contra?
Pai de unde topic, ca abia a aparut modelul si printre noi nu avem persoane pe care le dau banii afara din casa.De aratat clar ca arata misto rau, atat la exterior, cat si la interior, dar calitatea/fiabilitatea doar timpul ni le va spune...sa vedem daca e mai breaz decat babutele noastre dupa 3-4 sute de mii de km...ma indoiesc!
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Eu tind sa cred ca va avea un succes asemanator cu B5/B5.5 ul, asa am eu un feeling
.....din pasiune.
Mda... ai dreptate.
Mai aspteptam.
:)
Am vazut unul prin Craiova , la aspect nu ai ce zice despre masina , arata incredibil , gama noua de motorizare , dar nu stiu ce sa zic , am observat ca multe marci dau calitatea in schimbul designului . Modelele de Passat B5 , B5.5 , B6 mi se par cele mai bune , cele mai fiabile , tank-uri de masini .
B6 ? Am schimbat la firma 2 motoare la unul ! si al 2-lea a inceput sa faca din nou probleme :)) Am 3 Passat-uri B5.5 au 600.000 km si nu am avut interventii la motoare...in afara de bratele de pe fata si consumabile.
Masinile noi sunt stricate de prea multi senzori...
Nenea, cand ai facut ultima oara un control oftalmologic?![]()
Asta asa e, nu recitisem ultimele posturi...dar sa ne intoarcem totusi la B8. Ati vazut vreunul pe strazi? Eu inca n-am vazut prin TM.
[Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ] am gasit despre cazanu asta, mi se pare prea patrat, prea drept, prea din firiz (joagar). Motorizarile sunt de tot rahatul si pun pariu ca mai mult de 200.000 nu tin nici cu slujbe. Cantitatea optima de putere raportata la greutatea B8-ului ce trebuie trasa/impinsa pe o cilindree de 2.000cmc nu trebuie sa depaseasca 60kw/1.000cmc altfel nu rezista si crapa, cand il umpli de electronica fiabilitatea scade.
Nu zic ca nu poti scoate puteri enorme din 2000cmc dar nu prin sistemul clasic de racire si materiale constructive, se merge pe otel-titan si racire cu freon si scoti si 1000cp care sa te duca 300.000km.
Dece americanii zic ca nimic nu inlocuieste cilindreea, de prosti?
Optimus Prime the leader of the autobots
Rautacisme, rautacisme. Daca era un A6 era scula. hihihihihihiihihhi
Ia sa-mi dea mie Dumnezeu una dinaia "naspa" si va zic eu cum este. Jur ca ma chinui eu cu ea. hihihihihihihiihih
i-ai scoate uleiul de la servo sa zici ca mergi cu dacia 1300, numai sa o primesti gratis![]()
Passat Variant 1.9TDI - AWX 130CP+ indigo blue pearlescent
Sa stii ca daca era un A6 era scula :)
E frumos B8, imi place mai ales varianta pe benzina.
Optimus Prime the leader of the autobots
Alex F1 - este unul in Sacalaz la SIP, chiar asa are si nr de masina SIP :)
Mie imi place cum arata, iar daca ar exista posibilitate de achizitie, as merge pe diesel-ul de 1968 cc 110 kW - 340 Nm (mai micut ca-i mai dragut)
Ce imi place cel mai mult la acest model este ca poti pune orice motor de B8 pe orice model de B8 :) se potriveste la gauri :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)