M-am jucat eu nitel cu VCDS-ul pe instrument dar nu am gasit nimic pe acolo relevant. O fi vreun canal hidden :D O sa mai sap sa vad ce a fost.
M-am jucat eu nitel cu VCDS-ul pe instrument dar nu am gasit nimic pe acolo relevant. O fi vreun canal hidden :D O sa mai sap sa vad ce a fost.
salut! toate discutiile de aici legate de tuning motor ma fac sa imi vina ideiCei care stiti cu adevarat bine despre ce vorbiti, imi puteti da si mie o idee despre ce ar fi potrivit la masina din semnatura ? (1.9 AVF 131cp 320000km) pentru o mica crestere de putere? solutii vad ca sunt multe, insa ce e mai sanatos pt motor si sa nu creasca f mult consumul sau sa puna in pericol alte piese si buna functionare a soft-ului si a masinii in general? multumesc, si daca e gresita sau repetata intrebarea, ignorati-o.
Nimic din ce vrei tu nu este posibil.
Instalatii Xenon, Inlocuire switch-uri portiere, Coming home/Leaving home
Vand/ Montez computer bord, tempomat, diagnoza, activari, etc
Inlocuiesc display-uri maxidot si minidot. 0741 213 595
POSTATUL PE FORUM IN STARE DE EBRIETATE STRICT INTERZIS...DAU BAN
multumesc
Si-a marit careva puterea doar "hardware" ?
Ma refer sa fi schimbat doar turbo sau doar injectoarele , upgrade fmic , fara sa se fi atins de soft !?
Eu am un 1.9 BRB 116 cp ( este audi dar e aceeasi mancare de peste cu passat) I-am montat un turbo de 130 cp VNT1749VA , masina merge mai ok cu toate ca am impresia ca intarzie un pic la acceleratie . Merg de ceva vreme cu masina asa , am facut un schimb de ulei deja (15K) . Am spart si un furtun (imediat dupa turbo) dar avand in vedere ca era nou de pe ebay cu 30 euro nu mi-a fost cu prea mare mirare, in fine mi-a trimis altul nou dar pe asta l-am "ramforsat" eu bine si nu am mai avut probleme .
Imi afuma un pic spoilerul dar si cu turbo original VNT1749V imi afuma deci nu cred sa fie turbo vinovatul (suspect principal EGR-ul).
In schimb , asta de 131 fluiera un pic . Ma gandisem sa ma "joc" un pic cu reglajul actuatorului sa vad ce valori de presiune pot obtine dar am lasat-o balta pana la urma pt ca e destul de dificil sa fac reglajul (reglaj corect ca la carte) . Am renuntat mai mult pt ca am un intercooler de opel frontera care vreau sa-l montez.
Am si injectoare cu terminatia AL (nemontate inca)
Ce parere aveti ? Sa montez si injectoarele asa fara soft ? Sa le montez asa direct, ele cica ar proveni de pe un seat caruia i s-a dus vibrochenul (nu le cunosc istoria reala) sau sa le duc la un test de injectoare ? Ma costa cam 90 lei per injector testul . Nu stiu ce sa fac , sa platesc un test sau sa risc un set de garnituri . Din ce stiu eu merg plug &play daca este set de 4 .
Avand in vedere ca m-am "laudat" destul si deja cred ca devin si offtopic sa revin la intrebare .
Merge tunningul si fara soft ? chiar daca este el un pic mai "light" .
As aprecia mult mai mult raspunsurile cu pareri avizate sau sfaturi despre intrebarea mea tunning FARA SOFT , desi ma astept la "pune-i soft ! " sau "fara soft nu faci nimic"
Eu i-as face si soft dar nu stiu cum si observ ca aceste informatii sunt foarte secretoase sau interzise .
Initial intentionasem sa ii scriu unui coleg de pe aici care face soft sa il intreb ce imi trebuie pt a face lucrul asta dar am renuntat din bun simt gandindu-ma " Cum sa-i cer omului asa ceva , ce fac ii cer painea omului !"
Sunt constient ca pana la urma daca reusesc sa imi continui proiectul o sa ajung la un Dyno , ca doar nu o sa-mi iau eu unul in garaj :)))) dar pana atunci mai este , o sa invat io sa fac si soft .
Multumesc anticipat si spor la biciuit calutii .
Salut băieÈi. Am un Passat B5 1.9TDI ATJ 116cp 6 trepte si as vrea sa ii fac niste modificari la motor. Acum am pe masina soft si este adusa la 410nM ( aproximativ 150cp). Primul lucru care ar trebui schimbat este turbina ( de care sa fie VNT17 / VNT20 , ori sa o aranjez pasta care o am cu niste palete mai mari ) . Voi ce spuneÈi? Multumesc
Salut @madaandyy, in planuri sa incluzi , te rog si o corectura la text ca si asa port ochelari , dar caracterele alea sunt cumplite...! Merci
Sent from my X551 using Tapatalk
Buna tuturor am schimbat filtru de aer cu unul sport si se aude cam ciudat nu stiu daca e normal sunetul acela si de la ce vine mai exact cand apas pe ambreaj in trapta 1 si 2 turatii max 2100
Ca alte modificari :
Inlocuit egr cu un kit EGR Removal / Delete
Scoatere catalizator montat teava goala
Urmeaza sa schimb intercoolerul cu unul frontal (cel original sa desfacut in doua mai exact a iesit partea de jos plastic din cleme) cauze ?
Ultima modificare făcută de icerw; 01-09-2016 la 09:47.
Ultima modificare făcută de icerw; 14-09-2016 la 20:43.
Este un audi a4 1.9 tdi awx
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Tu? K
Sent from my X551 using Tapatalk
Nu eu nu am facut tuning din asta, nici nu pot eu asa, nu am pd.
....sau nu fac/vand eu asa ceva, daca la asta te referi !
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Salut,aveti idee cum pot da si eu de Ciprian (Cipos)?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)