Smecherie!![]()
Smecherie!![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Smecherie, ce??? Sa ramai fara acte??
Ambele lupe presteaza si pe faza scurta?
Sunt reglate bine in clip?
Eu vreau doar sa vad drrumul.....mai slaba lumina nu am vazut la nici o masina !!
Poate dau peste un control si mi poate lua ....multe da nu fac accident ca nu vad drumul !!
Sunt reglate sa nu deranjez ceilati participanti la trafic, la un service cu aparat special, mai mult ce sa fac, vom vedea !!1
Doar pe scurta sunt ambele, pe lunga este bi/led ul !
In clip erau abia instalate, deci nu erau reglate atunci dar reglajele au fost destul de mici !
Apropo sunt de 4300 k, nici nu se vede diferenta intre ele si D2S oem !!!
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 28-02-2017 la 15:57.
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Pfuuuu, asa au scazut deja preturile la LED?!Eu am luat perechea cu 350 lei, acum 2 ani! La pretul ala, clar ca se merita. Daca e 4.800 lumeni bucata, e laser...ale mele aveau 3.000 si te rupeau!
Cu 6.000k mai greu oleaca pe ploaie...ideal ar fi de 4.300k sau merge si 5.000k. Mi-as pune pana si eu pe Haudi, numa' ca asta-i figurant tare, nu mai merge ca la Passat.Mi-am pus pe marsarier un amarat de bec LED (cu canbus, evident) si nici pe ala vad ca nu-l inghite...
![]()
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 24-10-2017 la 23:14.
Nu ai incercat sa il "pacalesti" cu un anulator de eroare, ceva de genu
Am comanda ledurile postate mai sus, sa vad ce e de capul lor, daca nu imi plac le trimit inapoi si aia e.
![]()
Lasi o recenzie si aici ca vreau si eu sa achiziționez
VW Passat TDI 1.9 ATJ 116 HP -IS 69 PTR-
Se pare ca inginerii de la Audi is mai greu de pacalit.In bord nu-mi da eroare de bec ars, becul fiind cu canbus (pt. asta e si acel anulator de eroare), in schimb imi da de 2 ori pe minut cate-un flash f. scurt, din cauza sistemului de verificare a becurilor masinii, la care n-ai ce-i face, nu poate fi dezactivat sau pacalit cu nimic...deci pa leduri pe Haudi.
![]()
Sa stii...![]()
Pai la 4.000 LM bucata, cred si eu ca acopera xenonul, care are in jur de 3.200 LM/bec...asta in cazul unui bec nou, caci daca e obosit, mai scade valoarea. Daca gaseai de 4.300k sau macar de 5.000, era perfect!
ceva LED care să fie si legal (omologat) pe soclu H7 stiti cumva ?
“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.” (Paul Walker)
Da, iti iei o masina echipata cu LED din fabrica si ala sigur e legal (omologat).![]()
X E R O X U
servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca
"A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.
Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)