Hyundai Veracruz sau IX55 s-a comercializat in Romania cu două variante de echipare, executive si deluxe, nu Ètiu care o are camionu ăsta dar vă pot spune că este cel fără navigatie.
Hyundai Veracruz sau IX55 s-a comercializat in Romania cu două variante de echipare, executive si deluxe, nu Ètiu care o are camionu ăsta dar vă pot spune că este cel fără navigatie.
Optimus Prime the leader of the autobots
Am mers cu Veracruz ( in dreapta...) , e mișto rău masinuta , acum 7-8 ani era senzație ! Intr-adevar e din alta clasa , ca si dotări eu zic ca bate A6-ele + motoarele sunt spectacol -> cutia la fel ( il depășești daca vrea el sa te lase ! ) ... No offense
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Nu-i chiar asa rapidă că-i foarte grea, are peste două tone goală. 2956cmc, 239cp, v6, automată 6 vit si cică ia suta in 10 secunde. Are distributia pe lant, si o grămadă de dotări inutile, ex. haion electric... foarte multe butoane.
Băh, eu nu o vreau pentru mine ca-mi rupe fasu dar ca masina de servici este bună. Eu sunt mai sărac si Scobra e ce trebuie.
Se poate inchide! Masina nu mai este ce-a fost dupa ultimul incident la motor si prin urmare nu ma bag la ea. L-au facut dar toarce de zici ca mesteca suruburi, era mult mai silentios la ultima intalnirea de TM.
Asta e, cum puii mei sa fi atat de prost si sa calezi motorul. Da, Alex, grasu ala de l-ai vazut tu!
Deci e al doilea topic de genul "uite masina, nu e masina" pe care-l inchid...numa' tu puteai fi protagonistul, jur...oare cate o sa mai incid, pana te lipesti si tu de-o masina in mintile ei, pe care s-o si pastrezi?Iti reamintesc ca aria se cheama "masina MEA"!
![]()
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 26-02-2017 la 20:34.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Ce ai facut, mah nene mah? Eu îți sugerez sa îți iei un TAB ! ... Si atunci treaba-i treabă !
Eu, nimic. Porcu ala gras, de-l vazu' Alex, i-a calat motorul. Au reparat-o dar merge ca ...., eu am vrut-o din prima dar cica le-o mai trebuie ca nu au alta, etc, etc... da-i dracu' bah si ce fain torcea motorul in ea.
Acum sunt in dilema, Passat B5.5 Variant (a lui raulitto) sau Sharan, buget max 3500eur
Aha. Deci la tine motorasele astea de pana-n 3000 cmc, nu rezista. Ghinion.
PS: Are unul la TM un Passat la banii aia. Mai merge 3 luni la tine. De ce nu vb cu el s-o cumperi. Zace in parcare ca si-a luat Haudi.
Passat-ul lui Raul chiar e o masina ingrijita, aia o pot confirma.
A lui Alex nu-mi place, e berlina. Vreau numai Variant si diesel
Pai ii tai portbagajul , pui un coviltir si aia e , variant !
Du-te la pooola Marinarule!!!
Asa ceva nici in filmele cu prosti nu vezi. Tu nu esti facut sa ai masina, si pace!!!
Maxima asta!!!
Stii ce e ciudat? Ca omul nu e un novice, a avut ceva masini la viata lui, are si cunostinte peste medie in domeniu, dar nu stiu cum drac le potriveste acum, de nu-i ies de nicio culoare...senil omu'
![]()
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 26-02-2017 la 22:24.
@Marinaru ti`am trimis ceva pe whatzapppp
Cu Skoda ghinion, cu Audi... stiam in ce ma bag si deaia tot m-am băgat.
Asta cu Skoda chiar nu am putut să fac nimic.
Ok...sper totusi ca nu vei mai deschide alt topic, pana nu vei fi proprietarul masinii. Ca au sunat chiar aiurea faze de genul "mi-am tras alta masina", iar colegii au inceput sa te felicite, dar tu erai inca departe de-a fi proprietarul masinii.Inchis.
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 27-02-2017 la 00:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)