+ Postaţi subiect nou
Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Nu mai porneste Skoda octavia 1.9 ALH

  1. #1
    Membru Level 2 Array Avatarul lui danutz08
    Data înscrierii
    Mar 2014
    Locaţie
    Pascani
    Posturi
    296
    Marca auto
    Volkswagen
    Model auto
    Passat B5.5
    Numar auto
    IS-94-PDM
    Propulsorul
    2.0TDI 136CP BGW
    Statistici : Multumiri / Aprecieri

    Nu mai porneste Skoda octavia 1.9 ALH

    Salut tuturor am un prieten cu o skoda octavia 1.9 ALH si acum cateva zile s-a oprit in mers, mai exact a mers doar cu motorina din filtru alta nu a mai bagat, cand am scos conductele de la filtru de motorina era gol. A pus contactul de cateva ori a dat si la automat si nu vine deloc motorina pe furtune. Nu se aude nici pompa cand pui contactul ca ar impinge motorina. Am crezut ca ar fi pompa defecta, am luat o pompa de la cineva am montat-o si tot nimic.... Am verificat toate sigurantele din panoul lateral si toate sunt bune... Ce ar putea fi? Mai are vreun releu sau vreo siguranta prin alta parte astfel incat sa intrerupa si sa nu porneasca pompa?

  2. #2
    Membru Senior Array Avatarul lui Olof Dreijer
    Data înscrierii
    Apr 2010
    Locaţie
    Ar
    Posturi
    3.847
    Marca auto
    Passat
    Model auto
    Variant
    Propulsorul
    AVF
    ID anterior
    Calin
    Statistici : Multumiri / Aprecieri
    Martorul de bujii se aprinde cand pui contactul?
    Mindfucker

  3. #3
    Membru Level 2 Array Avatarul lui danutz08
    Data înscrierii
    Mar 2014
    Locaţie
    Pascani
    Posturi
    296
    Marca auto
    Volkswagen
    Model auto
    Passat B5.5
    Numar auto
    IS-94-PDM
    Propulsorul
    2.0TDI 136CP BGW
    Statistici : Multumiri / Aprecieri
    Am rezolvat. Am slabit suruburile de la injectoare, am pus un furtun cu o supapa de sens, un capat intr-o sticla de 2 litri cu motorina iar celalalt capat l-am pus pe furtunul de dupa filtru care duce la pompa de injectie am amorsat bine pana a inceput sa curga motorina pe la injectoare, am strans la loc si a luat-o la prima cheie, am oprit, am bagat furtunele la loc in filtru si a mers.

+ Postaţi subiect nou

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •