Pai am pus o poza acolo, aseara se vedea, dar acum vad c-a disparut, ce moloz?!![]()
Pai am pus o poza acolo, aseara se vedea, dar acum vad c-a disparut, ce moloz?!![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Si eu am scapat de saracia aia de magazie pentru cd-uri.
Am pus in locul ei o unitate Dension 500 Gateway. Alta viata tata, muzica la greu!!!
Mda, evident ca tu ai fost dintre cei baftosi si ti-a iesit magazia usor afara, iar io din tabara cealalta, la care iese doar cu chinuiala multa. Sa mor daca inteleg ce-o tine!
Gata cu magazia veche, am dovedit-o, dar n-a fost chip sa iasa, pana n-am dat jos torpedoul. Cu ocazia asta am vazut si ce-i in spatele lui...plin de module, vaiiiii!Alta viata acum cu interfata noua...a recunoscut-o imediat, n-a trebuit sa fac nimic, pus un stick de 32 GB si restul e can-can.
Intre timp ozeneul a mai primit un mic cadou, asa de 8 martie...un breloc cu logo-ul Audi.
Am gasit pe OLX in Maramures si gume SH pt. spate, 245/40/18, Vredestein, 6 mm profil, brici, DOT martie 2014, la 100 de lei bucata, 250 ambele, cu tot cu transport. Unul nou e minim 550 de lei! Am pus o guma fata pe janta si aveti mai jos un teaser hihihi...deci mie-mi place maxim cum arata, e spectacol de-a binelea, abia astept sa le pun sus!
![]()
![]()
Urate cu spume jantele alea. N-au nicio treaba cu masina.
Sa vezi erori ce-o sa ai in bord datorita dimensiunilor diferite la roti.
Asa e, roata e pusa langa cealalta, doar pt. poza...inca am rotile de iarna pe masina si le mai las cel putin o sapt. la ce vreme se anunta.Bogdane, am mai zis si ma repet: diametrele rotilor s-au pastrat, deci nici vorba de erori, o sa vezi. In prezent am la fel, astea de iarna, 215 in fata si 245 in spate si totul e gut. De ce n-ar fi si cu cele de vara? Ce moloz, chiar asa ageamiu ma crezi?
![]()
Faine rau jantele. (Cu spume) vorba colegului. Mie imi plac de numa. Seamana cumva cu alea de la Mercedes de AMG, mai vechi dela modelul w124 AMG.
Da, da, exact...si mie-mi place modelul ala, tot asa plin, doar cu cateva mici decupaje. Nu stiu, cu jantele astea, daca mai are rost sa ma chinui sa fac etrierii rosii sau ii fac degeaba, ca nu se vor vedea? Sa vad care va fi efectul in timpul rotatiei, daca acele decupaje permit etrierului sa fie vizibil in mers, atunci le fac rosii. Si oricum jantele de iarna stau si ele vreo 4 luni le masina si la astea se vad etrierii ca nimica.
Ca si culoare, am zis ROSU, nimic altceva nu intra in discutie. Intrebarea era daca se va vedea prin jantele astea de vara. O sa aflu cat de curand.
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 19-03-2018 la 01:37.
RoÈu nu o sa se vadă. Este prea închisă culoarea. Èi cu celelalte o sa se vadă greu, dar o sa se vadă Èi doar în mers. Daca vrei doar roÈu, lasa-i aÈa cum sunt acuma. O să munceÈti inzadar.
Pai fa si niste decupaje in janta, in dreptul etrierilor. Sigur o sa se vada.
Mindfucker
De ieri am incaltat si eu ozeneul cu "farfuriile"de vara...primele jante pe 18 din viata mea...eu zic ca arata intr-un mare fel pe masina, ma felicit si ma pup pt. alegerea facuta!![]()
O idee scutura mai tare decat cu cele pe 17, dar e acceptabil, chiar nu s-a schimbat aproape deloc confortul la rulare.
Urmeaza cat de curand foliile pe geamuri...
![]()
Corect...ai fost omul meu de legatura, multumesc inca o data!N-am eu A8, dar macar am jante de A8 hihihi.
![]()
Dar etrierii nu se vad sau nu vad eu bine..
Deci ai semnat pana la urma. Bravo, sa fie intr un ceas bun.
Mindfucker
Sa le invarti SANATOS !!!
"Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)