Da, frumos rau cu aia. O sa arate bini di tat
Da, frumos rau cu aia. O sa arate bini di tat
Schimbat uleiul, pus pt. prima oara in viata mea ulei OEM VW (prea ieftin ca sa nu-l incerc - 160 lei bidonul de 5l, la Autokarma), place cum se-aude motorul, sa vedem in timp cum va fi si cat va papa. Incerc sapt. asta sa pun si grila, ca deja nu ma mai suport, stau de 3 luni cu ea pregatita.![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Sa ii fie de bine! apropo si eu am A6 final edition 2005 (131cp) din martie 2018 si da e drept! audi e alta poveste cum ai spus si tu !
Passat 2003 Highline 1.9 TDI AVB
Cum vine asta final edition 2005?! Banuiesc ca e modelul anterior (A6 C5), ca pe A6 C6 nu exista motoare de 131 CP. Se misca bine, nu are nevoie de-o resoftare pe la vreo 160 CP?
Da e A6 C5. Trage ft bine. Sunt multumit deocamdata! :)
Incerc sapt. asta, is calare pe maistor, il stresez zilnic, pana ma primeste hihihihi![]()
In sfarsit, dupa lupte seculare, a dat Domnu...![]()
![]()
E belea, sa moara Aladin!
La exterior nu mi-ar mai trebui decat o garda la sol ceva mai mica (alte arcuri), dar ma mai gandesc...
![]()
Ehh e alta treaba! parca a mai intinerit.o! arata mult mai agresiva! Alex ii ce trebe! e din peisaj! sa o poarte sanatoasa!
Da, frumos rau domnule. A meritat asteptarea.
stropitorile merg? la far..
Normal ca merg, dar de ce intrebi?
Nu mai sunt ca la passat...astea-s pe bune![]()
Pietonul este o invenție diabolică, menită să-i chinuie pe șoferi.
Am pus noua baterie OEM pe ozeneu, am codat-o, calculatorul masinii stie acum ca are in administrare o baterie noua, incarcarea in VCDS arata 14.3V, totul gut, sper sa nu mai am treaba cu dansa minim 5 ani.![]()
Hai sa fie cu noroc
Multumesc cu frumosu!De azi concediu 3 sapt., deci maine ozeneul pleaca cateva zile intr-o mica excursie, ca tot e vremea asta frumoasa de toamna!
![]()
Concediu palcut...ca mai este motorina in tara? :)))
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)