Da, da, asa e...cea mai frumoasa masina, e cea pe care ti-o poti permite hihihi
![]()
Da, da, asa e...cea mai frumoasa masina, e cea pe care ti-o poti permite hihihi
![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
De urcat, ma urc in orice atelaj, 4 roti sa aiba si-un homo sapiens la volan.![]()
Doamne fereste...ptiu, ptiu drace!![]()
![]()
Un tembel...mi s-a terminat si concediul si tot n-am ajuns pe la vreun maistor, ca sa dam bara jos si sa montez si eu odata grila aia.In schimb ozeneul a primit unele cadouri, pe care sper sa apuc toamna asta sa le pun sus pe toate.
- acumulator OEM VW de 110 Ah
- 5l + 1l ulei OEM VW 5W40
- termostat OEM
- filtre polen Mann
- filtru ulei Mahle
- cilindru receptor ambreiaj FTE
![]()
Sunt foarte curios cum se va comporta a6 le cu uleiul ăla.
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
VW Passat TDI 1.9 ATJ 116 HP -IS 69 PTR-
Si eu, ca pretul fu dubios de mic (160 de lei bidonul mare, pe Autokarma)!Cu Liqui Moly mi-a halit cam 1,5 litri in 15.000 km...nu e rau, dar se putea si mai bine. Motoarele astea cica-s renumite pt. consumul de ulei.
Zgomotul motorului e ok, dar, cum eu bag si ulei 2T in motorina, nu e relevant.
Nu mai băga Alex....dăunează. Îți strică injectoarele . Ia-ti aditiv dedicat (curățare sau pentru întreținere) și bagă doar motorina premium .
Pentru ulei, un foarte bun aditiv e cel de la Liqui Moly, Ceratec. “Rezista” la doua schimburi de ulei și costa in jur de 50 lei flaconul (500 ml).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ultima modificare făcută de Laurentiu Utiu; 02-09-2018 la 10:32.
Eu n-as baga mana-n foc nici pt. aditivii aia dedicati pt. ulei si motorina. Motorina da, bag doar MaxxMotion de la OMV. Uleiul 2T in proportie de 1:200, nu e nu stiu ce cantitate, n-are cu ce sa dauneze, doar unge putin treburile pe-acolo.
Dar parca si voi puneati intr-o vreme. Acum ce-ati patit, de v-ati sucit?![]()
Adica vrei sa zici ca n-ai sesizat o reducere a zgomotului motorului, a acelui sunet de tractor, rontaitul specific diesel-ului? La mine la Passat din prima am remarcat si inca bini di tat. La fel si la Haudi.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)