Pai normal bre, functionala, tot ce trebe, 700 lei, mai putin nu exista, asta e, daca mi-a trebuit masina premium.![]()
Pai normal bre, functionala, tot ce trebe, 700 lei, mai putin nu exista, asta e, daca mi-a trebuit masina premium.![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 12-06-2018 la 23:04.
Pe ebay nu gasesti?
Faina foc
Posibil sa fie pe ebay sau pe aliexpress, o sa ma uit, desi n-am cu ce plati acolo, n-am card, n-am nimic, io-s de ala mai demodat asa hihihi![]()
Pai io am doar cardul de salariu in lei de la Transilvania, atat. E Visa, ce-i drept. Merge si ala?![]()
Blana atunci, ma pun sa caut!![]()
Ultima modificare făcută de ichimcornel; 14-06-2018 la 19:32.
Da, se pare ca prin tara e pauza. Am zis ca NU vreau de asta tip fagure, ci cu dungi, asa cum e asta originala. Am comandat pana la urma de [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ], vine tocmai din Riga, capitala Letoniei, 25 de Euro transportul, cu DPD, maine transfer banii si aia e. Full black nu au nici ei, doar cu rama cromata, dar nu-i o problema, ca o infoliez si gata.![]()
Hai sa fie cu noroc
Asa sa fie...sper sa nu iau tzeapa, sa transfer banii si sa primesc aia-n brate...![]()
Danke!Controversate rau de tot dungile mele rosii hihihi...la nationala era cat pe ce sa raman fara ele...
![]()
Pai ca au vrut sa mi le dezlipeasca cei carora nu le placeau, sa-mi faca un bine hihihihiCand o sa-mi treaca cu rosul, se vor face argintii, tot folie, cat mai apropiata de nuanta vopselei, poate o idee mai inchise.
![]()
Pai mai gandeste-te si cand stii, ne zici.![]()
Ti-a ajuns grila?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)