Vulpea, hihihihihihi
Pai asa se fac statisticile, bucatica cu bucatica, povesteste X, povesteste Y si se trag concluziile. Eu zic ca peste 60-70% dintre soferi au acest noroc...nu prea se leaga de jante, daca n-au dimensiuni nesimtite si nu bat la ochi...la urma urmei, Phoenix-urile sunt jante OEM de Passat si nu cred ca multi militieni stiu ca pe B5.5 s-au pus de fabrica, dar pe B5 nu, sa fim seriosi.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Tu crezi ca un politist trage o concluzie studiind vreun forum sau interogheaza RAR?
Drept este ca nu se prea uita, dar si daca dai de vreunul zelos. Iti strica statisticile. Si in fond, de ce sa nu fim corecti? Hihihihihi ce gluma buna.
Doamne fereste de vreun accident si sa mai fi si tu vinovat.
Sa vezi cum aia de la asigurari verifica tot la masina. Ti-au gasit jantele non conforme cu specificatiile producatorului, adio despagubiri!!!
Asa ca o sugi original.
Referitor la durabilitatea Pheonixurilor: Daca folosesti masina doar iaca-asa,ca Alex, sa duci copilul la scoala, sa faci ceva cumparaturi, dar nu mai mult de-o plasa, daca-s doua plase se fac doua drumuri si sa te duci in concediu atunci merg pheonixurile. Adica in jurul a 15.000km anual.
La cum se taraste Alex cu masina, noroc ca nu suntem o tara cu ceva vanturi puternice, ca era singurul care avea vele la masina.
Ultima modificare făcută de spanu110976; 15-09-2017 la 20:27.
Ozeneu cu vele ati mai vazut? hihihihi
Pai clar, masina e pt. uz civil, ca sa zic asa, nu car scule si nici n-o alerg pe drumuri desfundate. Hai Ioane, arata-ne ce cadou ti-ai facut de ziua ta!
![]()
Cadou de ziua mea pentru ea
Cam asa e de la sol
![]()
Ultima modificare făcută de Ionut Patrascu; 16-09-2017 la 18:55.
VW Passat TDI 1.9 ATJ 116 HP -IS 69 PTR-
AUR!Putin coborata si e vis!
![]()
Pfff, ce tiganie cu nr alaaaaaaaaaaa....jale mare boss!
Multumesc domnilor . Da o voi coborî putin . Ma gandesc si la niște distanțiere.
Mariuse mie îmi place cum e :))
VW Passat TDI 1.9 ATJ 116 HP -IS 69 PTR-
E variant. Ii sta bine si cu garda de acum.
2 saci cu ciment in portbagaj, si gata cu garda la sol!!!
Nu pune reglabila daca vrei sa stai linistit in ea, sau nu una ieftina. ta tehnix, jom, fk..
Mai bine pui arcuri sport oem + kyb si e mai rigida si mai joasa.
De acord cu Cata. Sau arcuri sport AM, cum aveam eu pe Passat (-40mm) si gata, la telescoape nici nu umbli, ieftin si de bun gust!
Frumos!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)