Da, da, aproape ca m-am speriat cand am vazut-o asa. Mi-am zis "Bine ma, de la cherry red la roz e cale lunga". E doar fillerul.
Dupa atata munca, m-am cam dezamagit. Vopseaua nu a iesit cum trebuie, se pare ca vopsitorul meu nu a fost asa priceput cum am crezut. Cand te uiti la ea in mare pare ok, de aproape nu prea.
![]()
Ce nu-i ok? Cu un polish profi, nu se pot corecta imperfectiunile? Asa culoarea-i faina.![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Da, culoarea imi place, arata foarte bine, a fost inspirata.
Se cam vede peste tot unde a dat chit, are pe alocuri gaurele in vopsea si in lac, are cam peste tot scame si praf, prin unele locuri e gazat, prin unele locuri(la usi spre interior) nu a dat lac, sau e gazat. In unele parti i-a cam luat-o vopseaua la vale si se vad asa mici vai. De polisat a polisat-o el deja.
Unele locuri nu au fost bagate in seama deloc, vopseau veche era cojita ci cea noua este data peste.
Am facut o alegere neinspirata, era mult mai bine sa o dau la reprezentanta la Ford care mi-a cerut acelasi pret. Dar am zis si eu ca ma bazez ca stiu ca isi da interesul, din pacate nu era vorba de interes ci de experienta, lipsa ei..
Deocamdata o las asa, ca vreau sa o echipez ca m-am saturat de atatea piesaraie. Daca o fi cazul, dupa un an doi poate mai incerc o vopsea.
Nu mai ma gandesc la ea ca nu pot sa stau suparat. Mergem inainte!
Pacat de toata munca de pana acum.
Cu mici retusuri o sa fie in mare ok. Iau un spray de lac, si rezolv la usi si apoi unde sunt gaurele dau putina vopsea, lac si polish, restul, speram sa astupe ornamentele :D .
Sa stiti ca si eu sunt putin mai exigent(mai ales dupa ce am tras atat cu ea), dar una peste alta 2700 de lei pentru o vopsea care are defectele acestea mi se pare nasol. Alte doua persoane mi-au spus ca trebuia sa i-o las sa o faca din nou, dar eu nu sunt asa om.
Ultima modificare făcută de ely862me; 22-04-2018 la 22:45.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)