Am rezolvat si flansa. In sfarsit nu mai sunt vibratii si zgomote in masina
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
Aveam vibratii intre 1800-2300 de rpm in partea din spate a masinii
Salutări masina merge iar la doctor. Marea manevra afacuta de mine cu volanta cu masa simpla nu a tinut foarte mult.Volanta a început sa uruie foarte tare, nu se mai poate merge cu masina. Azi o duc la mecanic sa o desfaca si o sa ii pun un kit de ambreiaj Luk.
Spune-i asta si la 'nea Frana (aka Spanu), ca el e fan declarat al volantelor cu masa simpla, montate in locul celor cu masa dubla.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Poate la el nu a apărut nici o problema. La mine face că toti dracii, a trebuit să duc masina pe platforma. Ca sa nu îmi mai faca vreo surpriza sa se rupa si vibrochenul.
Acolo nu huruie volanta. Volanta nu are cum sa huruie, doar daca boul nu a strans suruburile bine. Probabil s-a bulit ceva la disc sau la placa de presiune. Roaga-te sa nu se fi rupt vibrochenul!!! Vezi tu cand dai cutia jos care-i baiul.
Eu am la passat din 2016, si la audi din 2013, kituri cu masa simpla, si nicio problema pana in prezent.
Ultima modificare făcută de spanu110976; 02-04-2018 la 21:10.
Nu s-a rupt vibrochenul. Dar ceva s-a întamplat acolo oricum poate e volanta, poate s-a crăpat placa de presiune, nu stiu exact până nu desface masina. Chestia e că nu mai pun masa simpla.
Macar ai montat in service? Sa beneficiezi de garantie?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu am montat un service, dar îmi schimba piesa
Am rezolvat. Sa stiti ca Spanu avea dreptate, nu volanta e de vina. Ci mecanicii are au pus o. Au pus suruburile de la cutie și de la antibalans stramb si au sumls filetul, mecanici de duminica. Au trebuit facute filete noi cu tarodul și suruburi noi. Acum nu mai am absolut nici o vibratie in mașina. Am facut masina la Service ul de la UTA.
Si nu te-ai dus la aia ce ti-au montat-o prima oara, sa le-o plimbi putin pe la gingii?![]()
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
L am sunat pe mecanic de când s a stricat, a zis ca vine in 10 minute sa cava care e treaba si se atunci nu mai raspunde...
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 03-04-2018 la 21:26.
Boala mecanicilor de carton este sa puna surubul pe gaura si sa-l stranga cu pistolul pneumatic, fara sa-l invarta 3-4 ture casa intre bine pe filet. Daca pride bine filetul ai noroc, daca prinde stramb te-ai belit la oo.
Ziceai ca schimbi masa simpla si pui dubla. Ai pus dubla sau numai te luase valul?
N am pus dubla. Am ramas la simpla că mi a promis mecanicul ca nu mai face galagie. Și asa este, masina merge impecabil
Asa ca ALEXE, alta data nu te mai da zglobiu si trage concluzii pripite. Ai observat ca vina a fost a boschetarilor de mecanici si nu a kitului cu masa simpla.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)