Farurile sunt foarte Ok..erau sparte cele de Facelift, iar cromul e uzat. Luni cumpãr cromul nou de la toate usile
Farurile sunt foarte Ok..erau sparte cele de Facelift, iar cromul e uzat. Luni cumpãr cromul nou de la toate usile
“Rabdarea este ceva ce admiri la soferul din spatele tau si te enerveaza la cel din fata ta.”
Se schimba doar cromul sau chederul cu totul? Farurile da, sunt ok, arata bine, eventual mai cauti, pana gasesti unele de facelift in mintile lor. Si mie-mi plac mai mult alea cu DRL-ul pe banda LED. Vezi ca s-ar putea sa nu fie plug&play si sa mai trebuiasca ceva codari.
Ultima modificare făcută de Alex-F1; 10-02-2018 la 18:12.
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Se schimba chederul cu totul. Un nou update: ieri am pus folii pe geamurile din fata, și sunt la fel ca geamurile pe spate. Folia este cu vizibilitate 35%, adicã o nuanțã mai închisã decât 50.
“Rabdarea este ceva ce admiri la soferul din spatele tau si te enerveaza la cel din fata ta.”
Esti in ilegalitate cu folia aia, dar cu pile se rezolva hihihi. Eu mi-as pune macar de 50 pe fata, ca de 35 n-am tupeu. Cat costa un cheder pt. usile spate?
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)