Nu ai ce strica. Daca poti s-o returnezi este foarte bine.
Ideea e sa NU ai internet atunci cand instalezi si folosesti vagcom-ul chinezesc ! LA cele originale e alta treaba...
Nu este o regula treaba cu internetul si depinde foarte mult de tipul de interfata. Sunt produse care nu au nici cea mai mica problema cu conectivitatea la internet , altele crapa in prima secunda , pretul reflecta si calitatea produselor in cele mai multe cazuri. In cazul tau este o mica problema la software , daca are chipset RL trimite interfata vanzatorului sa o rescrie , daca avea vreo problema sau se ardea chipsetul , nu mai aveai portstatusurile OK .
In cazul tau problema nu este internetul , pur si simplu o defectiune a chipsetului . Contacteaza vanzatorul , daca poate sa o rescrie , daca nu sa iti trimita alta
Ceva ce poate nu am luat in calcul poate fi laptopul?
Asta da eu ma refeream daca se poate sa fie vreun defect sa nu recunoasca unele dispozitive USB
Vezi in device manager in windows daca iti recunoaște interfata cand o conectezi.
Daca era usb-ul de vina atunci nu aveai 5V tensiune si nu iti mergea de nici o culoare , buba e LA interfata Putin probabil LA laptop
Cine imi poate spune de unde cumpar o interfata buna? Va trebui S-o primesc in italia
salutare tuturor de aproximativ 3 luni am cumparat o interfata vcds 17.8 totul a mers perfect pana acum 1 saptamana cand a cerut un ,update dar nu i-am dat normal stiind ca este o clona, dupa care nu a mai fuctiona am reinstalat windows-ul 7 inca o data acelas windows care a functionant si inainte dar constat ca acum nu mai functioneaza adica ; instalez programul precum in intructiunile care au venit odata cu el si cablu de interfata toate ok , introduc interfata in pc vede interfata deschid programul cum scrie in intructiuni cu run as administrator dau test apoi ok si salvare dupa care introduc interfata in mufa de la masina si cand dau test inca o data pentru configurare imi apare roare (port status OK/ usb library version 03,02,07 / usb driver version 02,10,00 / interface not found ) stie cineva ce trebui sa fac mai departe . VA MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare făcută de radu gabriel; 28-03-2018 la 11:32.
Cauta driver pt usb
Nici viitorul nu mai e ce-a fost
Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada...fa-ti planuri !
multumesc pentru raspuns asa promt asa fac si imomentul de fatza dar din pacate nu gasesc nimic si imi era teama sa nu fie interfata trosnita multumesc inca o data toate cele bune tuturor
Eu zic că e dus cablul, din păcate.
unde pot gasi driver fara sa platesc stie cineva pt ca pe site la ross-tech nu il gasesc pentru 17.8.0 multumesc
ia legatura cu cel care ti-a dat-o sa iti dea un driver pt versiunea asta
Nici viitorul nu mai e ce-a fost
Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada...fa-ti planuri !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)