In ce oras e valabila oferta asta? Sau se subantelege ca e Bucuresti? Oricum, postul asta trebuie mutat unde-i este locul (in aria de servicii)....
In ce oras e valabila oferta asta? Sau se subantelege ca e Bucuresti? Oricum, postul asta trebuie mutat unde-i este locul (in aria de servicii)....
"Sa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde" (Ayrton Senna)
Va salut!
Am citit acest topic deosebit de interesat deoarece am incercat si eu diverse metode de curatare profi si nu am ajuns la rezultatele scontate, adica tot mai raman pete. Am observat ca unii dintre dvs au reusit sa dea jos tapiteria iar eu as intreba daca este un punct de plecare la demontarea aceteia. Trebuie date jos scaunele si apoi demontata tapiteria?
Mentionez ca eu am un passat b5,5 variant family, adica din bancheta spate se pot ridica 2 scaunele pentru copii.Poate aveti ceva sugestii si pentru mine!
Multumesc!
Poate ca e cam tampita intrebarea, insa m-am uitat mai atent si am vazut ca scaunele sunt imbracate in niste carcase de plastic la baza, practic daca dai scaunul jos 1-2 zile masina ramane in parcare iar mai apoi as vrea sa stiu de la cei care au dat tapiteria jos daca trebuie descusut ceva?
Cand dai tapiteria jos de pe scaune nu trebuie descusut nimic , trebuiesc desfacute doar niste sarme foarte tari care tin tapiteria stransa pe scaun si la care o sa te chinui puitn. Daca ai rabdare si esti atent o sa le vezi pe parcurs nu-i mare inginerie. Cand incepi sa o dai jos incepi din partea de jos a spatarului (zona unde se imbina spatarul cu sezutul) unde e imbinata tapiteria in niste sine de plastic , tragi de ele cu atentie de la un capat si ies. Spor la treaba.
Decodari , deblocari , resoftari , service GSM
Poti fii mai explicit, sau cn a dat jos tapiteria cap coada cum se demonteaza, si eu sunt interesat sa o bag la masina de spalat.
Eu am dat jos de pe scaune si de pe bacheta....dai spatarul spre fata mult si o sa vezi acolo o zona unde se imbina partea din spate a spatarului cu cea din fata care se prinde prin imbinare, nu prea stiu cum sa-ti explic , trebuie sa vezi . Vad ca esti din Buc...daca nu te descurci ne putem vedea intr-o seara si iti arat cum se desface.
Decodari , deblocari , resoftari , service GSM
750 lei pentru autoturism.
![]()
am dat si eu tapiteria spate jos(spatar+sezut) si vreau sa le spal,dar nu stiu la ce temp sa le bag la masina de spalat,a splat cineva pana acum tapiteria si la ce TEMPERATURA?
ziua de maine sa nu fie ca cea de azi..
le-am bagat la 40 de grade,mai mult nu am avut curaj,m-am gandit la buretele ala subtire sa nu se destrame la temp ridicata,au iesit bine,cred ca e cel mai bun produs de curatare pt ele
.....si eu anul trecut tot la 40 grade le-am bagat.....au iesit super,mai ales ca ale mele sunt beige
Vand si montez LED-uri ,instalatii xenon.Roll up/down geamuri,diagnoze VAG.Vand si montez tempomat.
Vand si montez switch-uri OEM pentru portiere.Interventii mecanice si electrice.
ca sa nu mai demontezi nimik se poate si cu Biocarpet! eu asa le-am facut si au iesit destul de bine... am pus intr-o galeata putina apa si am adaugat putin Biocarpet iar apoi inmuiam putin peria in apa si frecam scaunele cu ea! dupa ce bagam peria in apa o scuturam putin ca sa nu fie prea multa apa pe apa a trebuit sa o schimb de cateva ori ca s-a inegrit destul de tare! apoi am lasat-o cateva ore la soare si gata treaba...
Ultima modificare făcută de popika_floryn; 20-07-2012 la 12:23.
Lumea vede, aude si vorbeste! Dar vede rau, aude putin si vorbeste aiurea!
parerea mea este ca este sfant cu maisina de spalat,spala si in profunzime materialul,nu doar la suprafata
da asa este spala mai bine masina dar eu am propus asta ca o solutie alternativa in caz ca nu vrei sa te apuci de demontat masina...
Ultima modificare făcută de popika_floryn; 20-07-2012 la 22:10.
Lumea vede, aude si vorbeste! Dar vede rau, aude putin si vorbeste aiurea!
salut vicius_the_one . eu sunt nou pe aici, poti sa-mi spui si mie de unde ai cumparat aceste huse, sau un nr. de telefon ceva, al baietilor de le fac. Ms frumos.
Ultima modificare făcută de nicholasbold; 30-01-2013 la 14:26.
Pentru tapiterie textila si nu piele, este la dedeman o solutie buna tare, am dat pe fetele de usi si pe scaune (avand interiorul gri) si au ramas impecabile. Cu 2 tuburi am facut toata masina, azi ma duc sa mai cumpar 2 sa am acolo . Pret 10 lei/buc. se numeste TEXTIL si gasiti la auto (dedeman).
Pentru cei din Timisoara: eu mi-am curatat interiorul aici: [Doar membrii inregistrati pot vedea link-urile. ]
Am dat vreo 300 de ron acum 2 ani; zicea baiatul ca ar fi fost mai ieftin daca as fi avut berlina, nu dric si daca ar fi fost mai curata; in realitate cam asa le cere la toti, pe motiv ca e murdar plafonul (al meu chiar nu era).
Rezultatul a fost foarte bun: pe moment am fost foarte multumit. Acum insa, cand vad cum arata dupa 2 ani, ma gandesc ca-s bani aruncati. Si nu pt ca nu ar fi facut baietii de la firma de mai sus treaba buna, ci pt ca in timp se intampla sa mai urci ud in masina (de la ploaie), sau sa duci copii mici, care urca incaltati pe bancheta, sau diverse alte situatii. Ideea e ca e destul de greu sa mentii tapiteria curata si atunci nu merita sa dai banii astia asa des. Parerea mea e ca mai bine te chinui si scoti tapiteria ca sa o speli la masina, sau, daca nu ai chef de atata munca, iei solutia aia minune de la Dedeman.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care citesc acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)